τον-είδα-να-κλαίει-η-άγνωστη-απαγωγή-152084

«Τον είδα να κλαίει»: Η άγνωστη απαγωγή του Βασίλη Καρρά, τον έβαλαν σε πορτ μπαγκάζ & τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό

Ανάγνωση: 1'

Ο Θάνος Κανούσης, συγγραφέας της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά με τίτλο “Καλησπέρα και καλή βραδιά,” μίλησε στην εκπομπή Happy Day για την περιβόητη απαγωγή του γνωστού τραγουδιστή.

Θάνος Κανούσης: Αποκαλύπτει για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά

Στη συνέντευξη του, ο Θάνος Κανούσης μοιράστηκε λεπτομέρειες για το συγκλονιστικό περιστατικό που αναφέρεται στο βιβλίο του.

Ο Θάνος Κανούσης είπε: «Είδα πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω πως θα γίνει ταινία η ζωή του. Ο Βασίλης πέρασε πολύ δύσκολα φτωχικά χρόνια, πουλούσε λαχεία, κουλούρια… Το σημείωμα για τη γυναίκα του μού το άφησε έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή, όταν είχε μπει για πρώτη φορά στην εντατική. Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε πάλι το βιβλίο από την αρχή, αλλά εκεί της διάβασα και το σημείωμα αυτό».

Και πρόσθεσε: «Αυτό έγινε στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα ο Βασίλης και στο χωριό εκεί υπήρχε πανηγύρι. Υπήρχαν άλλα δύο μαγαζιά και δύο επώνυμοι τραγουδιστές που θα τραγουδούσαν. Πήγαν δύο τύποι που του συστήθηκαν ως καπνέμποροι και του είπαν να τον πάνε εκεί που θα τραγουδούσε. Στο δρόμο, έκαναν δεξιά το αυτοκίνητο, σε κάτι καλαμπόκια, βγαίνουν 5-6 με πιστόλια, τον παίρνουν και τον πάνε σε ένα ακατοίκητο χωριό, για να μην τραγουδήσει, όπως και δεν τραγούδησε».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Τραγωδία: Ξέχασε τη 2χρονη στο κάθισμα του αυτοκινήτου για πάνω από 3 ώρες – Δεν άντεξε στους 42ο Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ