τέλος-η-μαριλίτα-λαμπροπούλου-στο-π-151592

Τέλος η… Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου, η 46χρονη ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου, στη νέα σειρά

Ανάγνωση: 5'

Σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας «Real Life», ο Δημήτρης Λάλος επιστρέφει δυναμικά στη νέα σεζόν του Alpha με τη σειρά «Τιμωρός», όπου θα συνεργαστεί με νέους συμπρωταγωνιστές και μία νέα παρτενέρ.

Δημήτρης Λάλος: Στο πλευρό του η 46χρονη ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου

Μετά από την τριετή του παρουσία στο «Σασμό» με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Λάλος φιλοξενεί δίπλα του τη Μαρίνα Καλογήρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στο καστ της νέας σειράς, που εστιάζεται σε θέματα εκδίκησης, περιλαμβάνονται επίσης οι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Το ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η σειρά «Τιμωρός» του Alpha θα αποτελείται από 70 επεισόδια και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην prime time του καναλιού.

Δημήτρης Λάλος: Σκληρή ανακοίνωση της πρώην του μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου & της νέας σχέσης του

Η Έλενα Μαυρίδου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της δικηγόρου της, Μίνας Καούνη, μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Δημήτρη Λάλο.

Ειδικότερα, μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι οι δύο ηθοποιοί έχουν στα χέρια τους το έγγραφο του διαζυγίου και τις δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λάλου, η Έλενα Μαυρίδου προχώρησε σε μία μακροσκελή ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Λάκο

Όπως επισημαίνει η Έλενα Μαυρίδου: “Κατόπιν των δημοσιευμάτων και της συνέντευξης που ακολούθησε στην εκπομπή «Το πρωινό» του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, όσον αφορά στο διαζύγιο του καλλιτεχνικού ζεύγους Λάλου -Μαυρίδου από την πλευρά του πληρεξουσίου του πρώτου εξ αυτών, βρισκόμαστε στην εξαιρετικά άβολη και δύσκολη θέση να σχολιάσουμε όχι μόνο το άκομψο αυτής της ενέργειας αλλά και τον αντιδεοντολογικό της χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων υπέρ του κ. Λάλου και εις βάρος της εντολίδος μας.

Πρόκειται, άλλωστε, για εντελώς περιττές τοποθετήσεις «κατόπιν εορτής», δεδομένου ότι το πρώην ζευγάρι έβαλε στην άκρη το τραύμα και την πικρία του χωρισμού, λειτουργώντας, πλέον, αποκλειστικά σαν γονείς του ανήλικου τέκνου τους.

Ειδικότερα, το συναινετικό διαζύγιο του ζευγαριού ήταν αποτέλεσμα μιας επίπονης και χρονοβόρας διαδικασίας, για την οποία η δικηγορική μας εταιρεία μερίμνησε να μην δημοσιευθεί τίποτα, προστατεύοντας αποκλειστικά το ανήλικο τέκνο τους.

Από την αρχή των διαπραγματεύσεων η εντολέας μας όχι μόνο δεν είχε υπερβολικές απαιτήσεις, όπως ακούστηκε ή μπορεί να ερωτήθηκε, αλλά λειτουργούσε με μοναδικό κίνητρο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ανήλικης κόρης, όπως νομικά και ηθικά όφειλε, χωρίς ποτέ να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο από όσα αναλογούν στις πραγματικές ανάγκες του τέκνου και το επίπεδο ζωής που απολάμβανε κατά τη διάρκεια του γάμου, όπως ρητά ορίζει ο νόμος.

Η Έλενα Μαυρίδου έχει ως προτεραιότητα την ψυχολογία της κόρης της

Η τελική μορφή του συμφωνητικού, δε, έλαβε χώρα με μοναδικό σκοπό να επανέλθει η ομαλότητα και η απαραίτητη για την ψυχοσωματική του εξέλιξη ψυχική ισορροπία στη ζωή του παιδιού τους, με αποτέλεσμα σήμερα ο πατέρας του να μην καλύπτει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες του, όπως παραπλανητικά ειπώθηκε, αλλά μόνο ένα μέρος τους και το υπόλοιπο να καλύπτεται από την εντολίδα μας.

Προς αποφυγή, δε, περαιτέρω στρεβλώσεων, αποσαφηνίζουμε ότι οι γονείς ασκούν από κοινού το σύνολο της γονικής μέριμνας του ανήλικου τέκνου τους, όπως ισχύει εκ του νόμου. Παράλληλα, ορίσθηκε συγκεκριμένος τρόπος επικοινωνίας του πατέρα με αυτό, ενώ ως τόπος κατοικίας ορίστηκε αυτός της μητέρας του.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια, αλλά μόνο έμφυλες δυναμικές ισχύος, οι οποίες αποκρυσταλλώνονται ακόμα και σε μία συναινετική λύση γάμου, με αποτέλεσμα οι γυναίκες και τα παιδιά να αποτελούν και στις περιπτώσεις αυτές, όπως και στην κοινωνία μας, το ασθενέστερο μέρος τους, το οποίο και θα πρέπει να προστατεύεται στον δημόσιο λόγο, χωρίς υπονοούμενα που αναπαράγουν έμφυλα στερεότυπα.

Είναι γνωστό ότι η δικηγορική μας εταιρεία αγωνίζεται για τον σκοπό αυτό στο πλευρό των εντολέων μας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να κερδίζει τέτοιου είδους άνισες μάχες, μέχρι η ουσιαστική και νομοθετική ισότητα να γίνουν πράξη”.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τους «χώρισε» η ΔΕΗ: Ζευγάρι τσακώθηκε για το κλιματιστικό, μόλις είδε το λογαριασμό ο άντρας την έπιασε από το λαιμό

Μητέρα που έχασε 2 παιδιά και σύζυγο στο Μάτι: «Να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε»

«Ποια είσαι εσύ; – Είμαι η έγκυος γυναίκα του»: Τον έπιασε στα πράσα με άλλη στην παραλία και τον ξεφτίλισε στο Tik Tok

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ