αυτή-26χρονο-μοντέλο-κι-αυτός-τόσα-χρό-151571

Αυτή 26χρονο μοντέλο κι αυτός…: Τόσα χρόνια περνάει ο Κώστας Κοκκινάκης την πρώην σύντροφό του Χριστίνα

Ανάγνωση: 3'

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης βραδινής του εξόδου, ο Κώστας Κοκκινάκης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών, αναφερόμενος στον χωρισμό του από τη Χριστίνα Κανελλοπούλου, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.

Κώστας Κοκκινάκης: Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν αυτή την περίοδο είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ο Κώστας Κοκκινάκης απάντησε: «Όσο ζούμε είμαστε ανοιχτοί στο φλερτ και ποιος δεν είναι…».

Όσο για το εάν έχει ξεπεράσει τον πρόσφατο χωρισμό του: «Όλα ξεπερνιούνται υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για κανέναν άνθρωπο, αλλά οφείλουμε – και η ζωή μας έχεις φτιάξει έτσι – ώστε να το ξεπεράσουμε», κατέληξε ο Κώστας Κοκκινάκης στις τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κώστας Κοκκινάκης είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια για την διαφορά ηλικίας του με την πρώην σύντροφο του καθώς αυτός είναι πλέον 48 ετών και εκείνη μόλις 26. Δηλαδή δύο χρόνια μεγαλύτερη από την κόρη του.

Κώστας Κοκκινάκης: «Μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο με τον Βασάλο, μου είπε ότι πεινάει και να του παραγγείλω πίτσα»

Ο Κώστας Κοκκινάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Open Weekend” και στην Κωνσταντίνα Μαύρου, μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και στο ενδεχόμενο να έχει κινητό στο Survivor.

Η επικοινωνία του Κώστα Κοκκινάκη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Όπως υπογράμμισε ο πρώην παίκτης του Survivor με χιούμορ «μιλήσαμε προχθές στο τηλέφωνο, μου είπε ότι πεινάει και μου είπε να του παραγγείλω πίτσα. Μέχρι εκεί, δεν ξέρω. Πλήρωσα εγώ, γιατί μου είπε ότι δεν έχει εκεί μετρητά».

Ο Κώστας Κοκκινάκης έχει σταματήσει να βλέπει Survivor

Και συμπλήρωσε «από τότε που βγήκε η Ευρυδίκη κι ο Αναγνωστόπουλος έχω σταματήσει να βλέπω. Δεν προλαβαίνω κι είναι κάτι που δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω. Εμείς το 2017 ζήσαμε κάτι διαφορετικό. Στην δική μου ομάδα δεν είχαμε τέτοια θέματα, κάτι ψιλά πράγματα που έγιναν, σταματήσαμε κι είπαμε ότι θέλουμε να ζήσουμε το παιχνίδι με τους κανονισμούς. Θα έπρεπε η παραγωγή να μην δείχνει κάτι τέτοιο, γιατί είναι πρότυπο και για τα παιδιά, που βλέπουν ότι κάποιοι προσπαθούν να παίξουν εκτός κανονισμών. Εμάς δεν μας είχε καλέσει (σ.σ. ο Ατζούν στο σπίτι του), εμείς τους καλούσαμε καμία φορά στην παραλία».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το κέρατο σύννεφο: 10 διάσημες Ελληνίδες που έχουν απατήσει τον σύντροφό τους και το παραδέχθηκαν! Με την τελευταία πάθαμε πλάκα!

Δεν το άvτεξε: Νeκρός & ο πατέρας μόλις έμαθε ότι ο ποδοσφαιριστής γιος του έπεσε απ’τον 7ο όροφο

Οι 3 ηθοποιοί από το «Είσαι το ταίρι μου» που «έφυγαν» αθόρυβα: 23 χρόνια μετά τους θυμόμαστε με νοσταλγία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ