η-τελευταία-συναυλία-και-το-δυνατό-χει-151249

Η τελευταία συναυλία και το δυνατό χειροκρότημα: Αποσύρεται ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Το συγκινητικό μήνυμα

Ανάγνωση: 2'

Σε μια συγκινητική βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου αποχαιρέτησε το κοινό του στο Θέατρο Βράχων το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το συγκινητικό μήνυμα

Η συναυλία, η οποία σηματοδότησε το τέλος της περιοδείας του, ήταν γεμάτη από κόσμο που ήθελε να δει από κοντά τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και να τραγουδήσει μαζί του τα διαχρονικά του τραγούδια.

Ειδικότερα, από την αρχή της βραδιάς, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, με τη ζεστή φωνή και τη μοναδική του σκηνική παρουσία, μάγεψε το κοινό με τις ερμηνείες του. Ο κόσμος τραγουδούσε μαζί του κάθε στίχο, χειροκροτούσε με ενθουσιασμό και χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αγάπη και την υποστήριξη που έχει λάβει από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Το μήνυμα που έστειλε

«Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι; Άρα, εν ολίγοις, η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία, παιδιά, κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε.

Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σα να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Τραγωδία: Ξέχασε τη 2χρονη στο κάθισμα του αυτοκινήτου για πάνω από 3 ώρες – Δεν άντεξε στους 42ο Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ