πιο-αγαπημένοι-από-ποτέ-η-κόρη-του-αστυ-151404

Πιο αγαπημένοι από ποτέ: Η κόρη του Αστυνόμου Κουράκου μεγάλωσε & η ομοιότητα με τον μπαμπάς της είναι μοναδική

Ανάγνωση: 2'

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, ο αστυνόμος Γιώργης Κουράκος από τη Γη της Ελιάς είναι ένας υπέροχος μπαμπάς.

Η κόρη του Αστυνόμου Κουράκου

Ο τηλεοπτικός Κουράκος έχει μία κόρη η οποία είναι 12 χρονών και όπως θα δείτε και εσείς όσο μεγαλώνει του μοιάζει όλο και πιο πολύ!

Με αφορμή τη χθεσινή μέρα που ήταν η Γιορτή του πατέρα, ο ηθοποιός δημοσίευσε δύο υπέροχα στιγμιότυπα με την κόρη του και μείναμε άφωνοι με την εκπληκτική ομοιότητά τους.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σε ηλικία 23 ετών απέκτησε μία κόρη που υπεραγαπά και σήμερα η Αντιγόνη του είναι 12χρονών. Μπαμπάς και κόρη μοιάζουν πολύ, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος με την μητέρα του παιδιού του έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ όπως έχει εξομολογηθεί ο ερχομός της κόρης του ήταν ότι πιο σημαντικό έχει συμβεί στην ζωή του.

«Ήταν η πιο συγκινητική ημέρα της ζωής μου. Ήμασταν τρία χρόνια με την μητέρα του παιδιού μου. Η Αντιγόνη μου, δυσκολεύτηκε να έρθει στο κόσμο και συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν γεννήθηκε, σε σημείο παραπάνω από το κανονικό. Ήταν η ημέρα που κατάλαβα πως είναι να χαμογελάς στα αλήθεια. Η σχέση τελείωσε εδώ και 9 χρόνια. Ήμουν πάντα εκεί, και σε πνευματικό επίπεδο. Θέλω να κάνει λάθη για να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να προχωρά. Θέλω ότι και να κάνει στη ζωή της να παραδέχεται τα λάθη της και να μου τα λέει. Είναι περήφανη για εμένα και μου το δείχνει», έχει πει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Δείτε φωτογραφίες

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μητέρα που έχασε 2 παιδιά και σύζυγο στο Μάτι: «Να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε»

«Ποια είσαι εσύ; – Είμαι η έγκυος γυναίκα του»: Τον έπιασε στα πράσα με άλλη στην παραλία και τον ξεφτίλισε στο Tik Tok

Ο «παχύτερος άντρας στην Ελλάδα» που ζύγιζε 310 κιλά, έχασε τα 210 και πλέον μοιάζει εντελώς άλλος άνθρωπος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ