φημίζεται-για-την-ομορφιά-του-κάνει-πε-151859

Φημίζεται για την ομορφιά του, κάνει περήφανο τον παππού του: Ο συνονόματος κούκλος εγγονός του Πασχάλη Τερζή

Ανάγνωση: 2'

Ο 20χρονος εγγονός και συνονόματος του διάσημου λαϊκού ερμηνευτή, Πασχάλης Τερζής, παρουσιάζεται στο κοινό μέσα από την πρώτη του συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!.

Ο συνονόματος κούκλος εγγονός του Πασχάλη Τερζή

Ο νεαρός Πασχάλης είναι σπουδαστής στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και αναφέρεται στην πρόσφατη συμμετοχή του στην υπερπαραγωγή «Βίρα τις Άγκυρες».

Στη συνέντευξή του, μιλάει για τις «κακές παρέες» που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το θέατρο που τον βοήθησε να βρει τον σωστό δρόμο στη ζωή του. Επίσης, αναπολεί με χαρά τα οικογενειακά γλέντια που απολάμβανε με τον αγαπημένο του παππού, τον σπουδαίο τραγουδιστή.

Τα όσα ειπώθηκαν:

– Σε ρωτάνε συχνά αν έχεις σχέση με τον συνονόματο σημαντικό Έλληνα τραγουδιστή;

«Όχι και πολλοί. Αλλά όταν με ρωτάνε και τους απαντώ ότι είμαι εγγονός του, εντυπωσιάζονται. Είναι πατέρας του μπαμπά σου; Ακριβώς. Ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Τερζής, γιος του Πασχάλη και της πρώτης γυναίκας του παππού, της Βασιλικής, η οποία «έφυγε» όταν ο πατέρας μου ήταν 3 ετών. Λίγο αργότερα ήρθε στη ζωή τους η Μαίρη, η οποία αγκάλιασε σαν δικό της παιδί τον πατέρα μου, και αργότερα γεννήθηκε η θεία μου, η Γιάννα Τερζή.»

– Σκέφτηκες ποτέ να αλλάξεις το ονοματεπώνυμό σου, ότι δηλαδή θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα που ξεκινάς;

«Όχι. Ούτε καν, γιατί να το αλλάξω; Αυτό είναι το όνομά μου, Πασχάλης Τερζής.»

– Δεν νιώθεις ότι μπερδεύεις το κοινό;

Όχι, καθόλου. Καταρχάς δεν έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο αναγνωρισιμότητας ώστε να με ξέρουν και να με μπερδεύουν με τον παππού μου. Μόνο στο Διαδίκτυο με μπερδεύουν, γιατί αν κάποιος γράψει «Πασχάλης Τερζής» βγαίνει ο παππούς. (Γελάει.)»

– Έχεις αδέλφια;

«Όλα μου τα χρόνια είναι συνυφασμένα με μια μεγάλη οικογένεια. Εκτός από την αδελφή μου τη Βάσια, που είναι 23 ετών, έχω άλλους τέσσερις αδελφούς: τον 12χρονο Κωνσταντίνο και τον 4χρονο Μάριο από τον γάμο του πατέρα μου με τη μετέπειτα σύζυγό του, Μαριαλένα, και τον 14χρονο Δημήτρη και τον 8χρονο επίσης Κωνσταντίνο από τη μητέρα μου με τον σύζυγό της, Αλέξη.»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παντρεύτηκα μια απελπισμένη γυναίκα 17 χρόνια μεγαλύτερή μου για να της «φάω» τα λεφτά. Στα 30 μου έχω περιουσία»

Συγκίνηση: Σκυλάκος περιμένει έξω από το Νοσοκομείο Τρικάλων τον άνθρωπό του που έχει πεθάνει

Τραγωδία: Ξέχασε τη 2χρονη στο κάθισμα του αυτοκινήτου για πάνω από 3 ώρες – Δεν άντεξε στους 42ο Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ