νατάσσα-μποφίλιου-το-παραμύθι-της-θρη-153728

Νατάσσα Μποφίλιου: Το παραμύθι της θρησκείας δεν με αγγίζει

Ανάγνωση: 2'

«Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες» δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατες δηλώσεις της για τη θρησκεία. Η ίδια όπως είπε, πιστεύει ότι είναι ένα παραμύθι που δεν την αγγίζει όμως σίγουρα πιστεύει σε κάτι ανώτερο.

Οι δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου για τη θρησκεία

Η Νατάσα Μποφίλιου, έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τις εpωτικές της σχέσεις, αλλά και για τη θρησκεία την οποία χαρακτήρισε παραμύθι.«Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες», είπε με την ειλικρίνεια που τη διακατέχει η τραγουδίστρια.Επίσης, αναφέρθηκε και στις εpωτικές της σχέσεις για τις οποίες δήλωσε πως είναι αρκετά δοτική. «Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο»,τόνισε χαρακτηριστικά. Παρακάτω, διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε στο Κυπριακό περιοδικό «ΦιλGood».

Νιώθεις ευθύνη και για τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου;

Κυρίως. Είμαι η μεγάλη κόρη μιας μεγάλης οικογένειας κι αυτό τα λέει όλα. Έτσι είμαι με τους φίλους μου, με τους συνεργάτες μου, έχω κάτι μέσα μου μητρικό. Γι’ αυτό και δεν ξέρω αν θα γινόμουνα καλή μητέρα, μήπως «έπνιγα» το παιδί μου.

Αυτό δεν λειτουργεί περίεργα στις εpωτικές σου σχέσεις;

Νομίζω πως οι άντρες που επιλέγω δεν το εκμεταλλεύονται και δεν επαναπαύονται, με αποτέλεσμα να χαθεί το υπόλοιπο. Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο. Ούτε οι φίλοι μου το ‘χουν κάνει ποτέ… Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος! Ξέρεις, εμένα με φτιάξανε αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με περιστοιχίζουν ακόμα, οι σχέσεις μου μαζί τους – δεν έχω τίποτα πιο ιερό! Αυτό είναι η θρησκεία μου. Όταν σκέφτεσαι τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου συνειδητοποιείς τελικά πόσο μικρός είσαι. Κι είναι ωραίο αυτό! Γιατί δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον εαυτό σου και στο να ασχολείσαι συνέχεια μ’ αυτόν χάνοντας άλλα, σημαντικά πράγματα απ’ τη ζωή σου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απασφάλισε η Νατάσσα Μποφίλιου: «Η εξουσία και η πατριαρχία δεν θέλουν να ζούμε τη ζωή μας. Μας σκοτώνουν και πάνε στην επόμενη»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Είναι ενοχλητıκó το τρίπτυχο: Γυναίκα, αρıστερή, που λέει τη γνώμη της»

«Είμαστε αβοήθητοι»: Ξέσπασε η Νατάσσα Μποφίλιου για τις πυρκαγιές που έχουν πλήξει τη χώρα μας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ