έτσι-θέλαμε-να-ξεκινήσει-η-μέρα-μας-viral-το-153724

Έτσι θέλαμε να ξεκινήσει η μέρα μας: Viral το κούρεμα του Κασσελάκη στο TikTok, σούσουρο με το βίντεο

Ανάγνωση: 2'

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα φορέσει σύντομα τα χακί (θα παρουσιαστεί στη μαγευτική Θήβα) και φρόντισε να μας δείξει το νέο του κούρεμα.

Στέφανος Κασσελάκης: Viral το κούρεμα του

Σε έναν άλλο πλανήτη, έτη φωτός μακριά από τον ελληνικό, σήμερα θα ασχολούμασταν με τα όσα έγιναν στη χθεσινή συζήτηση/συνέντευξη/ανάκριση/στρίμωγμα του Στέφανου Κασσελάκη από τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη.

Η αλήθεια είναι πως με αυτή τη διάθεση ξυπνήσαμε, για να σχολιάσουμε τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου του Mega. Η επικαιρότητα στην Ελλάδα μας, όμως, ανανεώνεται πιο γρήγορα και από το σαλόνι σας μόλις αγοράζετε ένα νέο φυτό εσωτερικού χώρου: μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το viral video

Το χθες ανήκει στο χθες και το σήμερα στο σήμερα. Δεν πρόκειται για μια σοφία που αλιεύσαμε από το Μπαγκαβάτ Γκίτα, αλλά από τα σούπερ ουάου new age καφενεία που περνάτε το χρόνο σας. Είναι όμως μια αλήθεια. Οπότε και εμείς θα ασχοληθούμε με το σήμερα και το viral βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως λογικά θα έχετε ήδη ενημερωθεί, o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα φορέσει σύντομα τα χακί. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 15/3 θα παρουσιαστεί στη Θήβα η οποία φημίζεται για την ομορφιά της. Έτσι, για να είναι σωστός, πήγε για κούρεμα και επειδή όλοι ξέρουμε ότι αν κουρευτείς χωρίς να έχεις βγάλει βίντεο στην ουσία δεν έχεις κουρευτεί, δημοσίευσε ένα στο TikTok.

Αυτό ήταν! Μιλάμε για φρενίτιδα. Το βίντεο ξεκινά με τον Στέφανο Κασσελάκη να κρατάει τη σκυλίτσα του, τη Φάρλι, και να λέει πως θα του λείψει πολύ. Λίγο αργότερα, ακούγεται μια γυναικεία φωνή να τον ρωτάει πώς θα κόψει τα μαλλιά του και ο ίδιος απαντάει «ΣΥΡΙΖΑ». Το πιάσατε, ε; Χαχα. Κάτι τέτοια είναι που μας φτιάχνουν τη διάθεση, μαζί με έναν καλό καφέ από το Ελ Σαλβαδόρ.

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική – Έχει ιδιωτική λίμνη και φάρμα ζώων

Κυκλοφόρησαν τα ευχάριστα για τον Στέφανο Κασσελάκη: Έτοιμος να γίνει πατέρας με τον σύντροφό του, Τάιλερ

Στέφανος Κασσελάκης: «Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι» – Το μοναστήρι που βαφτίστηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ