τελικά-είναι-φωτοτυπία-του-μπαμπά-τ-153680

Τελικά είναι «φωτοτυπία» του μπαμπά της: Αuτός είναι ο Νώντας Μπάρκας, η τεpάστια ομοιότητα με την κόρη του, Δανάη

Ανάγνωση: 2'

Η Βίκυ Σταυροπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης του Mega.

Δανάη Μπάρκα: Η ομοιότητα με τον πατέρα της, Νώντα

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός μιλά συνέχεια για τη μητέρα της, ενώ μοιράζεται με τους followers της αστεία στιγμιότυπα, όπου της κάνει φάρσες. Βέβαια, η Δανάη Μπάρκα αν και μοιάζει πάρα πολύ στη μητέρα της, τα εκφραστικά πράσινα μάτια της, τα έχει πάρει από τον πατέρα της, Νώντα Μπάρκα.

Ο Νώντας Μπάρκας είναι άνθρωπος που μένει «μακριά» από τα φώτα της δημοσιότητας και επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό της κόρης του αθόρυβα πίσω από τις κάμερες.

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά μου επειδή είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή να μιλήσω για εκείνον. Ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικά καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί για τα παιδιά αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί ένα παιδί είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς», είχε αποκαλύψει η Δανάη Μπάρκα μιλώντας για τον πατέρα της.

Δείτε τον για πρώτη φορά

Να αναφέρουμε πως το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε όταν η ηθοποιός έμεινε έγκυος στα 22 της χρόνια, ενώ χώρισαν γρήγορα αφού και οι δυο τους ήταν αρκετά μικροί ηλικιακά.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στιγμές τρόμου για την Δανάη Μπάρκα: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό»

Άφησε «μπηχτή» για τη Σταυροπούλου η Δανάη Μπάρκα: «Μου ανοίγουν τραύματα που είχα κλείσει βαθιά μέσα μου, τώρα το συνειδητοποιώ…»

Δανάη Μπάρκα: «Μικρή στο Κουκλέσι Ιωαννίνων ντυνόμουν βοσκοπούλα στην γιορτή του τσοπάνη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ