καθηλώνει-η-βάνα-μπάρμπα-εάν-δεν-υπήρ-153693

Καθηλώνει η Βάνα Μπάρμπα: «Εάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει σε ουσίες»

Ανάγνωση: 2'

Η Βάνα Μπάρμπα είχε καθηλώσει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πριν μερικούς μήνες, μιλώντας για την κόρη της.

Καθηλώνει η Βάνα Μπάρμπα

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως αν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή της, ίσως να ήταν αλκοολική ή να είχε πέσει στα να….κά.«Εάν δεν υπήρχε η Φαίδρα στη ζωή μου, ίσως να ήμουν αλκοολική, ίσως είχα πέσει στα ναρκωτικά, ίσως ξυπνούσα ένα πρωί και έβλεπα ότι όλο αυτό ήταν λαίλαπα.

Σίγουρα η μητρότητα ήταν ένα καράβι για μένα, με έσωσε.

Μου αρέσει που για τον κόσμο είμαι η Βάνα, κάποτε η Αλίκη μου είχε πει πως «οι άνθρωποι κάνουν καριέρα όταν τους φωνάζουν με το μικρό τους όνομα. Μετά το Όσκαρ στην Ελλάδα δεν με εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα στη χώρα μας. Δεν θέλω να συζητήσουμε για τον πάτερα της Φαίδρας, γιατί είναι κάτι που ενοχλεί και τη Φαίδρα και έμενα.

Με πολλή ευκολία έκανα πράγματα που τώρα που τα βίωσα δεν θα τα ξαναέκανα, λέω στους νέους ότι είναι κάλο να είναι δυο για να κάνουν ένα παιδί. Μη χωρίζετε εύκολα, μην ξεκινάτε να κάνετε παιδιά μόνες σας, είναι τεράστιο βάρος και μεγάλο λάθος, γιατί την πληρώνουν τα παιδιά. Ρωτήσαμε τα παιδιά, όταν αποφασίσαμε εμείς να το παίξουμε μάγκες;

Δεν μετάνιωσα βέβαια γιατί με τη Φαιδρά είναι η πρώτη φορά που γνώρισα την αγάπη. Η μόνη μορφή αγάπης είναι η μητρότητα, παρόλο που δεν θα είμαι πλέον μόνη, θα μπει κάποιος άνθρωπος στη ζωή μου, ετοιμάζομαι σίγα-σίγα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Ηταν άλλο πρόσωπο οταν…” Η Βάνα Μπάρμπα εκανε σοκαριστική αποκάλυψη για τον Τζώρτζογλου

Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: Εξομολόγησή με δακρυα για την απώλεια της ζωης της

Βάνα Μπάρμπα: «Ποτέ δεν πήγα με άντρες με πολλά λeφτά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ