έκανε-κακό-στον-εαυτό-της-σoκαριστικ-153697

«Έκανε κακό στον εαυτό της»: Σoκαριστική απoκάλυψη Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ανάγνωση: 1'

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε χθες (25/6) συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο καταξιωμένος συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, με αφορμή τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Γιώργου Ηλιάδη.

Σταμάτης Κραουνάκης: Τα Όσα Ανέφερε

Συγκεκριμένα, μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Έχω ζήσει μερικά από αυτά τα πράγματα, λόγω της στενής μου φιλίας με τη Νινέτα Λεμπέση, η οποία ήταν δικός της άνθρωπος και παρούσα σε όλα αυτά τα γεγονότα. Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε σήμερα και ίσως έχει σημασία, είναι ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή και τους έρωτες κανονικά. Φτάνει! Φτάνει να είμαστε υπόδουλοι του ποιοι είμαστε, δεν τρέχει τίποτα!».

Ακόμα, ο γνωστός συνθέτης εξήγησε: «Έκανε κακό στον εαυτό της. Εκεί έγραψε η Νικολακοπούλου το «Πρόστιμο» και λέει η Αλίκη στο στούντιο: «Το πλήρωσες το πρόστιμο, Αλίκη Βουγιουκλάκη». Άλλαξε τον στίχο, τον πήγε στον εαυτό της.

Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως, πραγματικά το εννοώ, να σκεφτούμε όλοι ότι το χρέος μας είναι απέναντι σε αυτή την πικρή ζωή… Ειδικά τους έρωτες δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τους αφήνουμε να φεύγουν σαν το νερό μέσα από τα δάχτυλα».

«Εγώ νομίζω ότι ντρεπόμαστε την πληγή, γι’ αυτό το κάνουμε αυτό. Τρομοκρατούμαστε στην πιθανότητα της ήττας ή μιας προδοσίας. Η ζωή όμως χωρίς αυτό είναι ένα τίποτα», τόνισε.

Δείτε το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν προβλήθηκε ποτέ: Διέρρευσε χρόνια μετά η κομμένη σκηνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Υπολοχαγός Νατάσα»

“Ηταν βάσανο οταν..” Η δήλωση και η άγνωστη αποκάλυψη της Μάρω Κοντού για την Αλίκη που θα συζητηθεί

“Δεν έχω ξαναπεί, ήρθε…” Τάκης Ζαχαράτος: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για την προσωπική του ζωή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ