δεν-προβλήθηκε-ποτέ-διέρρευσε-χρόνια-153128

Δεν προβλήθηκε ποτέ: Διέρρευσε χρόνια μετά η κομμένη σκηνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην ταινία «Υπολοχαγός Νατάσα»

Ανάγνωση: 2'

Η «Υπολοχαγός Νατάσσα» είναι μία ταινία, με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που έσπασε τα ταμεία του ελληνικού κινηματογράφου, το 1970 και προβάλλεται ακόμη και σήμερα στην εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, καθώς αποτελεί την πιο πιστή μεταφορά της επανάστασης του 1940, στην Μεγάλη οθόνη.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Νίκος Φώσκολος άφησε ιστορία με την ταινία-σταθμό της Φίνος φιλμ και μάλιστα μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, διότι χαρακτηρίστηκε ως η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Η ταινία θεωρήθηκε υπερπαραγωγή για τα δεδομένα της εποχής και κατάφερε να κόψει τα περισσότερα εισιτήρια που είχαν κοπεί, μέχρι και το έτος 1999, όταν η ταινία “Safe Sex” των Ρέππα-Παπαθανασίου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν αρκετούς μήνες και όταν έγινε η επεξεργασία των σκηνών, αρκετές ήταν εκείνες που έμειναν εκτός.

Σε ένα σπάνιο βίντεο, μία από τις σκηνές που γύρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη από την «Υπολοχαγό Νατάσα», δεν προβλήθηκε ποτέ.

https://www.youtube.com/watch?v=eUAIxWz3BBM&ab_channel=%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7-AlikofansOnly

Εξάλλου, όσοι μένουν στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, η Βίλα Καζούλη αποτελεί το σύμβολο της αθηναϊκής αριστοκρατείας, ενώ για όλους τους υπόλοιπους, είναι το περιβόητο αρχηγείο των SS στην ταινία «Υπολοχαγός Νατάσσα».

Ποιο είναι το στρατηγείο των SS της ταινίας «Υπολοχαγός Νατάσσα»

Πρόκειται για ένα εκπληκτικού κάλους αρχιτεκτονικό κτίριο του τέλους του 19ου αιώνα, αλλά έχει μια μακρά και γκρίζα ιστορία, καθώς έχει στεγάσει το στρατηγείο των SS κατά την κατοχή, ενώ έχει χαρακτηριστεί ακόμη και στοιχειωμένη.

Στη Βίλα Καζούλη έχουν πραγματοποιηθεί και πολλά από τα γυρίσματα της ταινίας, στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο σινεμά.

Ωστόσο, η βίλα Καζούλη έχει κι άλλες κρυμμένες ιστορίες, καθώς το 1985 τα δύο λιοντάρια που κοσμούν την είσοδο, ξαφνικά εξαφανίστηκαν και κάποιοι υποστήριξαν πως είχαν κλαπεί, ενώ άλλοι πως εξαφανίστηκαν, καθώς η Βίλα είναι στοιχειωμένη.

Λίγα χρόνια αργότερα, τα δύο λιοντάρια επέστρεψαν στην φυσική τους θέση, καθώς όπως αποδείχτηκε είχαν πάει απλώς για συντήρηση.

Σήμερα στη Βίλα Καζούλη στεγάζεται το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης γνωστό και ως Πράσινο Ταμείο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Έκανε κακό στον εαυτό της»: Σoκαριστική απoκάλυψη Σταμάτη Κραουνάκη για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

“Ηταν βάσανο οταν..” Η δήλωση και η άγνωστη αποκάλυψη της Μάρω Κοντού για την Αλίκη που θα συζητηθεί

“Δεν έχω ξαναπεί, ήρθε…” Τάκης Ζαχαράτος: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για την προσωπική του ζωή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ