άννα-φόνσου-το-ομολόγησε-28-χρόνια-μετά-149535

Άννα Φόνσου: Το ομολόγησε 28 χρόνια μετά το θάνατο της Βουγιουκλάκη – Υιοθέτησα την κόρη της

Ανάγνωση: 1'

Η Άννα Φόνσου είχε πολλά να πει στο «Πάμε Δανάη», μιλώντας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Γιώργο Μαρίνο, το θάνατο που τη σημάδεψε και το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Άννα Φόνσου: Στη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η σπουδαία ηθοποιός, που έκανε πρόσφατα αποκαλύψεις για την αείμνηστη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μίλησε αρχικά για τις δωρεές στην δράση το “Σπίτι του Ηθοποιού” αλλά και για τους θαυμαστές της.

Η αναφορά της Άννας Φόνσου στη σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Με συγκίνησε μία κυρία από την Καισαριανή που ήρθε και μου έδωσε όλη της την σύνταξη για το «Σπίτι του ηθοποιού». Θυμάμαι ένας θαυμαστής μου έστελνε γράμματα και μου έλεγε «δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα», όταν δέχτηκα να τον συναντήσω μου έστειλε “τι θα φοράς για να σε γνωρίσω;”», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Στην συνέχεια αποκάλυψε το «απωθημένο» της και αναφέρθηκε σε προσωπικότητες της τέχνης.

«Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήταν φίλος μου, περνούσε δύσκολα με την αρρώστια του και τον βοήθησα. Η Επίδαυρος ήταν απωθημένο μου. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν το είδωλο μου. Έκανα πρώτη τολμηρό κινηματογράφο, σε κάτι “πέρασα” την Αλίκη», ανέφερε.

«Η αδελφή μου ήταν για μένα τα πάντα, δεν θα συνέλθω ποτέ. Υιοθέτησα την κόρη της αδερφής μου όταν ήταν 6 μηνών, αυτό το παιδί δεν έφευγε από εμένα», προσέθεσε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Ενα μήνα πριν…” H Άννα Φόνσου αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της Δέσποινας Στυλιανοπούλου μετά το θάνατό της

Γαμος Γιάννης Παπαμιχαήλ και Ελένη: Κατά τη διάρκεια ακούγονταν τραγούδια με τη φωνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

“Μαμα ελπίζω να με καμαρώνεις από εκεί ψηλά” Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ διάλεξε την ημέρα που τον γέννησε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ