δεν-είναι-μόνο-ο-κωνσταντίνος-ο-άγνωστ-154463

Δεν είναι μόνο ο Κωνσταντίνος: Ο άγνωστος 25χρονος γιος του Κώστα Καζάκου, Αλέξανδρος, ζει μακριά από τα φώτα

Ανάγνωση: 1'

Ο Κώστας Καζάκος, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή,, μετά το διαζύγιό του με την Τζένη Καρέζη, προχώρησε τη ζωή του και απέκτησε τον δεύτερο γιο του.

Κώστας Καζάκος: Συνέχισε τη ζωή του μετά την Τζένη Καρέζη

Ειδικότερα, ο αείμνηστος ηθοποιός, τα τελευταία 25 χρόνια, ήταν παντρεμένος με τη Τζένη Κόλλια και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τον 25χρονο Αλέξανδρο, τη 20χρονη Ηλέκτρα και τη 14χρονη Μάγια, ενώ από τον γάμο του με την Τζένη Καρέλη έχει αποκτήσει τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Ο αξέχαστος ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται με τα τρία μικρότερα παιδιά του, αλλά από σπάνια στιγμιότυπα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 25χρονος γιος του, Αλέξανδρος, έχει απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα του.

Ο νεαρός ασχολείται με τη μουσική, καθώς έχει μια μπάντα, η οποία φέρει την ονομασία «Oxygen Band», της γνωστής ερμηνεύτριας Μαργαρίτας Γκινοσάτη.

Ο Αλέξανδρος Καζάκος είναι πολύ καλός κιθαρίστας και πιανίστας και γι’ αυτό όταν η Μαργαρίτα Γκινοσάτη, οικογενειακή φίλη με την οικογένεια Kαζάκου, έμαθε το ταλέντο του και αμέσως του πρότεινε να τον συμπεριλάβει στο γκρουπ.

Ο Αλέξανδρος φαίνεται πως ακολουθεί και αυτός τον καλλιτεχνικό δρόμο, αν και προσπαθεί να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σπάνιες φωτογραφίες με τον δεύτερο γιο του

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έμειναν αξέχαστοι: Οι 19 διάσημοι Έλληνες που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα και σκόρπισαν θλίψη στο πανελλήνιο

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν πιστεύω στον Θεό! Δεν πιστεύω πως υπάρχει ένας γεράκος εκεί πάνω»

Κώστας Καζάκος: Η στροφή στην καριέρα του, ο έρωτας με την Καρέζη, ο χαμός του παιδιού του και το τραγικό του τέλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ