πανέμορφη-επιτυχημένη-και-μητέρα-2-παι-154441

Πανέμορφη, επιτυχημένη και μητέρα 2 παιδιών: Αuτή είναι η άγνωστη αδερφή του Νίκου Ευαγγελάτου

Ανάγνωση: 1'

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια.

Νίκος Ευαγγελάτος: Είναι η μικρή του αδερφή!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Νικόλα που γεννήθηκε το 1999 και τη Λυδία, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους το 2004.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου κάνουν σπάνια κοινές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Το 2019 είχαν επιλέξει να απολαύσουν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μιρέλα Πάχου μαζί την αδερφή του δημοσιογράφου, Νάντια Ευαγγελάτου και τον γιο τους, Νικόλα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον Νίκο Ευαγγελάτο με την αγαπημένη του μικρή του αδερφή.

Η Νάντια Ευαγγελάτου γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1972. Είναι, λοιπόν, 50 ετών και ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Είναι επιτυχημένη επαγγελματίας και έχει μεγάλη εμπειρία ως Business Development Manager στην εταιρεία Antenna Group. Έχει, μάλιστα, δύο παιδιά, τη Γαβριέλα και τον Φίλιππο.

Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι η μικρότερη αδερφή του

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι: Την πιο τρυφερή φωτογραφία του καλοκαιριού θα τη βρεις από την Τατιάνα στον Ευαγγελάτο

Έφυγε η χαρά από τον Νίκο Ευαγγελάτο: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα σήμερα νωρίς το πρωί για την Τατιάνα-Ο Νίκος Ευαγγελάτος στο πλευρό της

“Πώς θα το πω στα παιδιά;” Απαρηγόρητοι Τατιάνα και Νίκος Ευαγγελάτος με τα νέα που ήρθαν σπίτι τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ