έχουν-μαζί-δύο-πανέμορφα-κορίτσια-γι-154432

Έχουν μαζί δύο πανέμορφα κορίτσια: Γι’ αυτό χώρισε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου με τον κούκλο πρώην της

Ανάγνωση: 2'

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναφέρθηκε στο διαζύγιό της από τον Νικόλα Φαράκλα, στην εκπομπή “Ελένη”, χθες, Πέμπτη, με αφορμή τα όσα είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος στον Τάσο Ριζόπουλο για τον χωρισμό των γονιών του.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τι είπε εκείνη για το διαζύγιο

Όπως υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη «τα περισσότερα διαζύγια δεν είναι καλά διαζύγια, μην κάνουμε τόσο πολύ τους πολιτισμένους, μακάρι να ήμασταν. Θες από απειρία, θες επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι; Θες επειδή πράγματι η σχέση των δύο γονιών ήταν πάρα πολύ κακή, οπότε δεν μπόρεσαν ούτε αυτό να διαχειριστούν. Είναι πιο λίγοι αυτοί που φτάσανε στο τέλος και το διαχειρίστηκαν τόσο σωστά και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα».

Από την πλευρά της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επεσήμανε «είχα ρωτήσει τη συμβουλή παιδοψυχολόγου ενόψει του δικού μου διαζυγίου και μου είχε πει το εξής: “Ένα διαζύγιο ανάλογα με το πώς θα το διαχειριστούν οι γονείς, μπορεί να έχει δύο αποτελέσματα. Ή να συμβεί κάτι στη ζωή του παιδιού, όπως μια απώλεια, αλλά να μην το τραυματίσει ή να συμβεί κάτι απολύτως τραυματικό και να είναι για πάντα βαρίδι στη δική του ψυχολογία. Αυτό που θα ήθελα να πω για τη συνέντευξη είναι για την αναφορά του στη στενή σχέση με τον πνευματικό του, χαρακτηρίζοντάς τη σχέση αγάπης χωρίς δοσοληψίες. Πιστεύω ότι είναι μη αποδεκτό να λέγεται δημόσια, γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι λύνουν σοβαρά προβλήματα στους ψυχαναλυτές. Είναι κάτι που φωνάζουμε ότι δεν είναι ταμπού. Δεν ξέρω αν ένας πνευματικός είναι η λύση σε όλα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς, μετά τα 30 κιλά που έχασε – Τα 3 φαγητά που έτρωγε

Αγνώριστη με μαύρα μαλλιά: Σάλος με τις φωτογραφίες τις Ελιάνας Χρυσικοπούλου 20 χρόνια πριν- Κούκλα και περιπετειώδης

Μαμάδες και νοικοκυρές από την ελληνική showbiz: Οκτώ διάσημες μητέρες – βασίλισσες της κουζίνας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ