αυτή-είναι-68-και-αυτος-μαρία-τζομπα-154360

“Αυτή είναι 68 και αυτος…” Μαρία Τζομπανάκη: Αυτός είναι ο γοητευτικός και νεότερος σύζυγός της – «Δε θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο»

Ανάγνωση: 2'

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν έχει γνωρίσει μόνο επαγγελματική ευτυχία αλλά και προσωπική, έχοντας τον γιο της και βρίσκοντας τον άντρα της ζωής της.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι της Μαρίας Τζομπανάκη

Ο πρώτος γάμος ήταν με τον ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη στις αρχές του 1985 και τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, ήρθε στη ζωή ο μονάκριβος γιος τους, Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική.

Ωστόσο, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν και κάποια χρόνια αργότερα, το 2001 η Μαρία Τζομπανάκη ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Νίκο Κωνσταντινίδη, αλλά και αυτός ο γάμος έληξε άδοξα. Τελικά, η ηθοποιός βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Γιάννη Βάλβη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2016 στην Κρήτη.

Ο σύζυγός της, Γιάννης Βάλβης, ζει πολλά χρόνια στην Αμερική, και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα στα φαρμακευτικά και σαν μάνατζερ και σαν χημικός μηχανικός ενώ ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων.

Η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της.

«Πολύ σκληρή πόλη η Νέα Υόρκη και μεγάλος ανταγωνισμός. Βραβεύτηκα για συνεργασίες μου εκεί. Ήθελα αυτό που συμβαίνει τώρα, το ένα πόδι εκεί και η ρίζα μου στην Ελλάδα. Τον σύζυγο μου τον λέω Κύρο Γρανάζη. Ο Γιάννης Βάλβης είναι επιστήμονας και έχει αναλυτική σχέση για όλα, είναι πολύ έξυπνος και δοκιμασμένος. Είναι νεότερος από μένα. Δε θα μπορούσα με άντρα μεγαλύτερο. Έχει απίστευτο χιούμορ. Το βλέμμα με τραβάει σε έναν άντρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danae Pappa (@danouuz)

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σασμός spoiler: Η Μαρία Τζομπανάκη «έδωσε» το μεγάλο φινάλε της σειράς

Μαρία Τζομπανάκη: «Με τα αγόρια μου… τέλειωσε ο Σασμός μας, μα δεν τελειώνει η αγάπη»

«Ήλιε και φεγγάρι μου» – Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει γενέθλια και η μαμά Μαρία του έδωσε την πιο γλυκιά ευχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ