είναι-59-και-δεν-έχει-ίχνος-ρυτίδας-η-μό-154453

Είναι 59 και δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Μόνικα Μπελούτσι έμεινε φυσική και τις «έσβησε» όλες, ο χρόνος δεν την αγγίζει

Ανάγνωση: 1'

Η Μόνικα Μπελούτσι θεωρείται μία από τις πιο όμορφες και γοητευτικές γυναίκες του κόσμου, ακόμα κι αν έχει κλείσει τα 59 της χρόνια!

Μόνικα Μπελούτσι: Εμεινε φυσική και τις «έσβησε» όλες

Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς που ακολουθεί πιστά και τη βοηθά να διατηρεί πορσελάνινη επιδερμίδα και καλλίγραμμο σώμα;

«Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες. Ποτέ δεν ήμουν πολύ αδύνατη, έτσι είμαι από τη φύση μου. Και θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτό τον γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με εκείνη την περίοδο που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν υποδέχεσαι στον κόσμο ένα μωρό. Αλλάζεις προτεραιότητες. Έρχεσαι δεύτερη. Αυτό νομίζω πως σου δίνει άλλη οπτική» αναφέρει στη Sunday Times και αποκαλύπτει ποιο είναι το μυστικό της για λαμπερή επιδερμίδα:

«Καθαρίζω την επιδερμίδα μου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ. Με αυτό τον τρόπο αφαιρώ εκτός από τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από το δέρμα μου, διαδικασία που το αφήνει να αναπνέει», αναφέρει η Μόνικα Μπελούτσι και συνεχίζει:

«Αγαπώ το pilates, το κολύμπι και επισκέπτομαι τακτικά spa. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Όποια θεραπεία και αν προτιμήσω, ολοκληρώνω με ένα κρύο ντους», αναφέρει στο γαλλικό Marie Claire.

Ας ακολουθήσουμε κι εμείς τις πολύτιμες συμβουλές της Μόνικα Μπελούτσι για να αποκτήσουμε λαμπερή επιδερμίδα και καλλίγραμμο σώμα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Είναι 59 και δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Μόνικα Μπελούτσι μεγαλώνει φυσικά και τις «έσβησε» όλες, ο χρόνος δεν την αγγίζει

Βάζει κάτω 20άρες: Η Μόνικα Μπελούτσι έμεινε φυσική και τις «έσβησε» όλες- Δεν έχει ίχνος ρυτίδας

Βάζει κάτω 20αρες: Η Μόνικα Μπελούτσι στα 57της δείχνει πώς μια γυναίκα μπορεί να είναι διαχρονικά πανέμορφη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ