στη-λαΐκή-αγορά-της-γειτονιάς-της-η-αντ-154446

Στη λαΐκή αγορά της γειτονιάς της η Αντελίνα Βαρθακούρη – Το σπάνιο κλικ μετά την πολύχρονη αποχή της από τα social media

Ανάγνωση: 1'

Μπορεί η Αντελίνα Βαρθακούρη να απείχε για αρκετό καιρό από τα social media όμως τις τελευταίες εβδομάδες πού και πού ανεβάζει καμία φωτογραφία από την καθημερινότητά της.

Στη λαΐκή αγορά της γειτονιάς της η Αντελίνα Βαρθακούρη

Μετά από απουσία σχεδόν δύο χρόνων, η όμορφη παρουσιάστρια η οποία αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την εξωτερική της εμφάνιση, έκανε πριν από λίγες εβδομάδες τα… αποκαλυπτήρια του νέου εαυτού της.

Ομολογουμένως η σημερινή εικόνα της παρουσιάστριας δεν θυμίζει σε τίποτα την Αντελίνα που «αφήσαμε» τηλεοπτικά. Έχει αδυνατίσει πολύ, έχει επιστρέψει στο φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών της αφήνοντας πίσω το ξανθό και τις τρέσες και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Τώρα η Αντελίνα ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και προσφάτως ανέβασε και μία από την λαϊκή αγορά όπου βρέθηκε για τα ψώνια της εβδομάδας σε ζαρζαβατικά και φρούτα.

Δείτε την φωτογραφία

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σε πελάγη ευτυχίας η Αντελίνα Βαρθακούρη: Μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα στα 40 της και όλοι της εύχονται

Κόμπλαρε η Ελένη όταν είδε την φωτογραφία: Ο πατέρας της Αντελίνα είναι «φτυστός» ο Μάκης Παντζόπουλος!

“Με ντοματίνια από το μποστάνι μας”: Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπήκε στην κουζίνα και έκανε τη συνταγή που ζηλεύουν οι Ιταλίδες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ