χωρισμός-βόμβα-στην-showbiz-χώρισε-αγαπημ-155828

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz: Χώρισε αγαπημένη ηθοποιός μετά από επτά χρόνια γάμου – Κανείς δεν το περίμενε

Ανάγνωση: 2'

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη και ο χωρισμός έγινε σε καλό κλίμα

Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου: Χώρισαν

Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Δημήτρης Στεργίου χώρισαν μετά από 7 χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό, ενώ κρατά καλές σχέσεις, για χάρη του παιδιού.

Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε γενικά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και φρόντισε να μην την εκθέτει στη δημοσιότητα.

8906848

Έτσι και τώρα, δεν έχουν σκοπό να αποκαλύψουν λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Η ηθοποιός και ο Δημήτρης Στεργίου ξεκίνησαν να βγαίνουν χρόνια πριν, με τη σχέση τους να γίνεται γνωστή το 2016. Λίγο καιρό μετά τη γνωριμία τους, η ηθοποιός είχε εγκαταλείψει το σπίτι της στο Χαλάνδρι κι εγκαταστάθηκε στο σπίτι του τότε, συντρόφου της στο Παλαιό Φάληρο.

Ο Δημήτρης Στεργίου δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 στο Δημαρχείο Φαλήρου, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο, τον Ιανουάριο του 2018, ενώ νονά του είναι η Μαρία Κορινθίου.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2023, η ηθοποιός είχε μιλήσει και για την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Δημήτρη Στεργίου, αποκαλύπτοντας πως δεν σκεφτόντουσαν να προχωρήσουν σε δεύτερο παιδί. Όπως είχε αναφέρει: «Ο ερχομός της κόρης μου μου άλλαξε τη ζωή, τις προτεραιότητες και το πώς βλέπω τον κόσμο. Κάθε φορά είναι ένα μάθημα για μένα. Τα παιδιά σε κάνουν να νιώθεις πιο υπεύθυνος. Δεν σκέφτομαι την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, είναι δύσκολο, γιατί εγώ και ο άντρας μου δεν έχουμε βοήθεια στο μεγάλωμα της κόρης μας».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Λυπήθηκα πολύ για αuτήν την ψυχούλα»: Ράκος η Κατερίνα Τσάβαλου για το παιδί που έχασε

Συγκλονίζει η Κατερίνα Τσάβαλου: “Ήμουν με κρίσεις πανικού πάνω στη σκηνή”- Το περιστατικό κακοποίησης που δέχτηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ