η-αποκάλυψη-του-σχοινά-για-την-άντζελα-155716

Η αποκάλυψη του Σχοινά για την Άντζελα Δημητρίου: «Είχε κανονίσει να πληρώνομαι ενώ δεν δούλευα επειδή είχα διάστρεμμα»

Ανάγνωση: 1'

Πριν από λίγους μήνες, καλεσμένος ως κριτής στο J2US, βρέθηκε ο Διονύσης Σχοινάς, οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου και του Παύλου Σταματόπουλου.

Διονύσης Σχοινάς: Η αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου

Πριν ξεκινήσει να σχολιάζει την εμφάνιση, ο τραγουδιστής έκανε μια αποκάλυψη για την συνάδελφό του, τόσο για την βοήθειά της στην αρχή της καριέρας του, όσο και για ένα ατύχημα που είχε κι εκείνη του συμπαραστάθηκε με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε: «Αυτό το πλάσμα που έχετε ανάμεσά σας, αυτό εδώ… Δυο άνθρωποι με βοήθησαν στην καριέρα μου. Η Άντζελα Δημητρίου και ο Αντύπας. Η Άντζελα Δημητρίου όταν άκουσε τη φωνή μου, με πήρε από το χέρι, με πήγε στον Γιάννη Δουλάμη που έγινε παραγωγός μου και στην συνέχεια κουμπάρος μου, με έβαλε στη δισκογραφία, με έπαιρνε σε όλα τα “έξτρα” μαζί της, για 2,5-3 χρόνια ήμασταν μαζί και θέλω να πω κάτι που μπορεί να μην ξέρει κανείς και μπορεί να μην το θυμάται ούτε η Άντζελα. Το 1990 είχαμε πάει στην Θεσσαλονίκη, για εμφανίσεις 40 ημερών.

Συνεχόμενες 40 μέρες τότε, δεν υπήρχαν ρεπό. Την πρώτη εβδομάδα πέφτω κάτω στην πίστα και παθαίνω ένα πολύ βαρύ διάστρεμμα στο πόδι. Η Άντζελα κανόνισε τις υπόλοιπες 30 μέρες να πληρωθώ κανονικά, όλο μου το μεροκάματο. Και ερχόταν κάθε μέρα στο ξενοδοχείο και μου άλλαζε τους επιδέσμους στο πόδι. Είναι και αυτό η Άντζελα η Δημητρίου, να ξέρετε…».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν πάει το μυαλό σας: Ο κούκλος νεαρός που ποζάρει ανάμεσα σε Γαρμπή-Σχοινά είναι σήμερα διάσημος Έλληνας

Αποκαλύπτει ο Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Όταν την είδα πρώτη φορά δεν μου άρεσε, ούτε η ίδια, ούτε η φωνή της»

Μόνο με μια πετσέτα και άβαφη: Ο Διονύσης Σχοινάς φωτογραφίζει την Καίτη Γαρμπή και αναδεικνύεται η φυσική της ομορφιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ