αντώνης-ρέμος-θα-δανειστώ-από-φίλους-155795

Αντώνης Ρέμος: «Θα δανειστώ από φίλους μου για να τα καταφέρω, δεν έχω ούτε ένα ευρώ»

Ανάγνωση: 4'

Για φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ κατηγορείται ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος αρνείται ότι έχει φοροδιαφύγει και εμμένει στην αθωότητά του.Όπως έγινε γνωστό,

Αντώνης Ρέμος: Θα δανειστώ από φίλους μου

ο τραγουδιστής πιάστηκε στα «δίχτυα» της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη δραστηριότητα για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου, με δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Δίκαιος όπως πάντα ο Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε στο «Πρωινό» με τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς όμως να μπορεί να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ρέμου στον «αέρα» της εκπομπής. «Δεν μπορούμε να πούμε το όνομά του, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται, να μην μπορούμε να πούμε το όνομά του και να το βλέπετε στα social, όπου γίνεται πάλι δημόσιος λιθοβολισμός, κι αυτό είναι μεγάλο θέμα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί τον νόμο, να το πληρώσει. Θέλω να είμαι δίκαιος. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο, δε θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι απέναντι στον νόμο. Άρα, αν έχει παραβεί τον νόμο να το πληρώσει, και να το πληρώσει οικονομικά», πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση»

«Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση, που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη;» συμπλήρωσε, επίσης ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας ότι στενοχωριέται για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής του είπε πως για κάποιες δοσοληψίες, δεν έχει ούτε ένα ευρώ, γιατί του δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς και αναγκαστικά θα δανειστεί από φίλους του προκειμένου να κινηθεί οικονομικά τους επόμενους μήνες.

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο όπου εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.

Αυτός ήταν ο πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Πάντα & Ποτέ» με την οποία ο ερμηνευτής πρόκειται να «οργώσει» όλη την Ελλάδα.

Ο ίδιος, από νωρίς χθες (22/6) το βράδυ έδειξε κατά την εμφάνισή του να έχει μεγάλα κέφια, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συνεργάτες του με αφορμή τα γενέθλιά του, τρις μέρες πριν (19/6).

Ο τραγουδιστής εκεί που τραγουδούσε είδε ξαφνικά μία τριώροφη τούρτα να εμφανίζεται μπροστά του ενώ ήταν στη σκηνή και σαν να είχαν συνωμοτήσει και οι πάνω από 3.000 θεατές που τον απολάμβαναν στη συναυλία, άρχισαν να του τραγουδούν το γνωστό γενέθλιο τραγουδάκι, με τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Ο Αντώνης Ρέμος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε από μικροφώνου τους πάντες, χαρίζοντας και μία τρυφερή ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου, ανάμεσά τους και η κόρη του, Ελένη, να είναι καλά.

https://www.dailymotion.com/video/x90sh54

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τους «περιποιήθηκε» με 11 λέξεις: Ο Τριανταφυλλόπουλος είπε όσα δεν τόλμησε ποτέ κανείς για Λιάγκα-Ρέμο

Χαμός με αυτά που έγραψε η Χρυσηίδα Δημουλίδου για τον Αντώνη Ρέμο

“Για την κόρη μου όλα..” Τι έδειξε το πόρισμα για τη φοροδιαφυγή του Αντώνη Ρέμου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ