αντώνης-ρέμος-η-έκπληξη-on-stage-η-τούρτα-γεν-152775

Αντώνης Ρέμος: Η έκπληξη on stage, η τούρτα γενεθλίων, οι 3.000 φαν & η ευχή για την κόρη του, Ελένη

Ανάγνωση: 1'

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στον συναυλιακό χώρο όπου εμφανίστηκε ο Αντώνης Ρέμος στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής.

Αυτός ήταν ο πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής περιοδείας του Αντώνη Ρέμου με τίτλο «Πάντα & Ποτέ» με την οποία ο ερμηνευτής πρόκειται να «οργώσει» όλη την Ελλάδα.

Ο ίδιος, από νωρίς χθες (22/6) το βράδυ έδειξε κατά την εμφάνισή του να έχει μεγάλα κέφια, όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε την έκπληξη που του επεφύλασσαν οι συνεργάτες του με αφορμή τα γενέθλιά του, τρις μέρες πριν (19/6).

Ο τραγουδιστής εκεί που τραγουδούσε είδε ξαφνικά μία τριώροφη τούρτα να εμφανίζεται μπροστά του ενώ ήταν στη σκηνή και σαν να είχαν συνωμοτήσει και οι πάνω από 3.000 θεατές που τον απολάμβαναν στη συναυλία, άρχισαν να του τραγουδούν το γνωστό γενέθλιο τραγουδάκι, με τις ευχές να πέφτουν βροχή.

Ο Αντώνης Ρέμος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε από μικροφώνου τους πάντες, χαρίζοντας και μία τρυφερή ευχή για όλα τα παιδιά του κόσμου, ανάμεσά τους και η κόρη του, Ελένη, να είναι καλά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χαζομπαμπάς ο Ίαν Στρατής για την κόρη του: «Θέλουμε να την πάμε στον παιδικό σταθμό & φοβάμαι να την αφήσω μόνη»

Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Πηνελόπη Πλάκα με μαγιό και κoιλιακούς “φέτες” είναι μια αγαλματένια οπτασία

Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο: Το σπίτι που μένει η Καλομοίρα με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική είναι ο ορισμός της χλιδής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ