γιώργος-λιάγκας-για-αντώνη-ρέμο-μίλ-155752

Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Ρέμο: “Μίλησα μαζί του και μου είπε αυτο για την υπόθεσή του”

Ανάγνωση: 2'

Στη «δαγκάνα» της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων πιάστηκε, όπως έγινε γνωστό, ο Αντώνης Ρέμος από παράνομη δραστηριότητα για φοροδιαφυγή 1,5 εκατομμυρίου, με δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων του και υποστηρίζει ότι ποτέ δεν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε στο «Πρωινό» με τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς όμως να μπορεί να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ρέμου στον «αέρα». «Δε μπορούμε να πούμε το όνομά του, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται, να μη μπορούμε να πούμε το όνομά του και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται πάλι δημόσιος λιθοβολισμός κι αυτό είναι μεγάλο θέμα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει. Θέλω να είμαι δίκαιος. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσιοι απέναντι στον νόμο. Άρα αν έχει παραβεί το νόμο να το πληρώσει, και να το πληρώσει οικονομικά» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη;» συμπλήρωσε, επίσης ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας ότι στενοχωριέται για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Πρωινού αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής του είπε πως για κάποιες δοσοληψίες, δεν έχει ούτε ένα ευρώ γιατί του δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς και αναγκαστικά θα δανειστεί από φίλους του για να κινηθεί οικονομικά τους επόμενους μήνες.

https://youtu.be/xaKZlmTqy5M

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

“Σιγά μην την έπαιρνε με τα παιδιά” Στην Τήνο χωρίς τη Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας, απολαμβάνει τις διακοπές του

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας! Η πρόταση που αρνήθηκε και η νέα εποχή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ