ντρέπομαι-κλείστε-τον-κάγκελο-η-κα-155775

“Ντρέπομαι, κλείστε τον” Κάγκελο η Καινούργιου με τις δηλώσεις του Αδαμαντίδη για τον Απόστολο Λύτρα

Ανάγνωση: 1'

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε λόγο για “άτυχη στιγμή” ανάμεσα στο ζευγάρι.

Θέμης Αδαμαντίδης: Εκανε λόγο για “άτυχη στιγμή”

Την άποψη του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα ρώτησε η δημοσιογράφος της Super Κατερίνα, Μένια Κούκου με την απάντησή του να αφήνει τους πάντες εμβρόντητους. Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε αρχικά με το στόμα ανοιχτό και στη συνέχεια διευκρίνισε τον λόγο που απευθύνθηκαν στον τραγουδιστή για το συγκεκριμένο θέμα.

Τι είπε εκείνος

«Εγώ δεν θα ήθελα να δηλώσω και να πω κάτι για αυτό το θέμα, αλλά επειδή μπορεί να θεωρηθεί η άρνησή μου κάπως αρνητική στο πρόσωπό του. Για αυτόν τον λόγο θα πω δύο λέξεις και μόνο. Καταλαβαίνω ότι όλα τα ζευγάρια έχουν δύσκολες στιγμές κι ήταν μια άτυχη στιγμή. Δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα από ό,τι φαίνεται είχε λίγη υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη κι ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι καλά και μαζί. Για τα παιδιά και για αυτούς. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά» δήλωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κόλαφος η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Για λύπηση! Σε λίγο θα μας πείτε ότι μάς βαράτε επειδή μας αγαπάτε”

Θέμης Αδαμαντίδης: «Έχω 5 γιους, απέφευγα να κάνω κόρη. Με τον τζόγο δεν ενοχλώ κανένα είναι δικά μου λεφτά»

Θέμης Αδαμαντίδης: «Μαγαζί μου έδινε 5εκ. για να πείσω τον Καζαντζίδη να τραγουδήσει με 50εκ., δεν του το είπα ποτέ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ