σε-πανικό-άννα-βίσση-και-αννίτα-πάνια-ο-155695

Σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια: Ο Νίκος Καρβέλας Άλλαξε την διαθήκη του και Η απόφαση έφερε αντιδράσεις

Ανάγνωση: 1'

Ο πελαργός κατέφθασε και μετά το μαιευτήριο σειρά έχει ένα άλλο ραντεβού εξίσου σημαντικό για τον Νίκο Καρβέλα. Αυτό με τον συμβολαιογράφο.

Νίκος Καρβέλας: Άλλαξε την διαθήκη του

«Άλλαξέ τα όλα και γρήγορα» ήταν η εντολή του Νίκου Καρβέλα, δείχνοντας αποφασισμένος να μοιράσει ξανά όλη του την περιουσία. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον ερχομό του τρίτου του γιού και θέλει όλα τα έχει μοιράσει μέχρι να χρονίσει.

Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε πως στα 70 του χρόνια θα ζούσε ξανά τέτοιες χαρές. Κι όμως η νέα του σύντροφος, η Έλενα Φερεντίνου τον έκανε να αναθεωρήσει όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Παρά τα 39 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, όμως επειδή ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης είναι στα 70 του φρόντισε να έχει εξασφαλισμένη και την τρίτη γυναίκα της ζωή του, μετά τις Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με το YES MAGAZINE, δεν άρεσε καθόλου στις πρώην συζύγους τους, οι οποίες έχασαν την γη κάτω από τα πόδια τους! Δείτε λεπτομέρειες στο YES MAGAZINE που κυκλοφορεί σ’ όλα τα περίπτερα της χώρας…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: Η πρόσφατη εμφάνιση Καρβέλα ξετρέλανε κάθε θηλυκό με το αψεγάδιαστο στυλ του

Ασταμάτητος Καρβέλας: «Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα..»

Νίκος Καρβέλας: «Βροχή» οι αντιδράσεις στο Twitter για τις δηλώσεις του περί εκκλησίας και φτώχειας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ