νίκος-καρβέλας-η-φτώχεια-δεν-είναι-πρ-155082

Νίκος Καρβέλας: «Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια! Η εκκλησία είναι το πρόβλημα»

Ανάγνωση: 3'

«Βασικός εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός! Δε βοήθησε ποτέ γιατί δεν υπάρχει»

Μερικά από τα λόγια του Νίκου Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας άνοιξε το δικό του κανάλι στο Youtube μιλώντας και σχολιάζοντας την κοινωνία, την πολιτική και την θρησκεία. Στο δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε, μεταξύ άλλων είπε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα στη ζωή μας είναι η εκκλησία και βασικός εχθρός του ανθρώπου είναι ο Θεός. Ενώ, ανέφερε πως η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα αλλά αρρώστια του εγκεφάλου.

«Ο πολίτης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξουσία. Αγαπάει την εξουσία. Θέλει την εξουσία. Έχει ανάγκη από κάτι το οποίο δεν έχει ανάγκη. Οι αφανείς εξουσίες, οι οποίες κάνουν και όλη τη ζημιά, η μια λέγεται δημοσιογραφία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι αιχμή του δόρατος. Αυτοί κάνουν την περισσότερη δουλειά και αυτοί οι οποίοι κρατάνε όλη τη ρίζα του κακού, είναι κάτι που ακούει στο όνομα θρησκεία και κατ’ επέκταση εκκλησία.

Την ξέρω πάρα πολύ καλά τη λύση του προβλήματος. Οι άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το πρόβλημα και τον τρόπο της επίλυσής του συνήθως είναι άνθρωποι αντιπαθητικοί, απεχθείς προς τον λαό, ο οποίος λαός θέλει αυτούς που τον έχουν καβαλημένο και τον πάνε στα τέσσερα μαζί με τα γκέμια. Πως να πείσεις έναν άνθρωπο ότι ο βασικός του εχθρός είναι ο καλύτερός του φίλος; Ο Θεός.

Το πρόβλημα είναι η εκκλησία. Από εκεί ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Η εκκλησία, η οποία αποβλακώνει τον άνθρωπο και τον κάνει πρόβατο το οποίο πηγαίνει εκεί που πηγαίνουν όλα τα άλλα πρόβατα», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε ο Νίκος Καρβέλας: «Είμαι διατεθειμένος να μπω μπροστά, να κάνω ένα κόμμα, ψήφισέ με για να σε βοηθήσω να απαλλαγείς από το πρόβλημα. Πόσοι θα είναι εκείνοι που θα δεχτούν να ψηφίσουν έναν άνθρωπο που λέει “θα σε απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται εκκλησία”;. Πόσοι είναι εκείνοι που θα πουν “ναι, αυτό θέλουμε, αυτόν περιμέναμε, αυτός είναι ο μεσσίας μας που θα μας οδηγήσει στη λύση της φτώχιας;”.

Η φτώχεια δεν είναι πρόβλημα, είναι αρρώστια, αρρώστια του εγκεφάλου. Δηλαδή αν γκρεμίσουμε τις εκκλησίες θα θεραπευτεί η αρρώστια; Ναι. Ναι. Ναι. Αν έφτιαχνα ένα κόμμα, πόσοι θα ψήφιζαν τον Νίκο Καρβέλα και το κόμμα του που επιχειρεί να θεραπεύσει το πρόβλημα; Κανείς δε θέλει “Νίκους Καρβέλες”. Θέλει Μητσοτάκηδες, Κασσελάκηδες, Τσίπρες, θέλει τέτοιους ανθρώπους. Δεν θέλουν ανθρώπους που ξέρουν τι να κάνουν»

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύετε σε έναν Θεό ο οποίος δε βοήθησε ποτέ, και δε θα το κάνει γιατί δεν υπάρχει. Μιλάμε για 8 εκ. ψηφοφόρους, οι οποίοι είναι εντελώς αποχαυνωμένοι που δε μπορούν να απαλλαγούν από την αποχαύνωση στην οποία τους έχει βουλιάξει ο Θεός τους».

Ολόκληρο το βίντεο του Νίκου Καρβέλα:

https://www.youtube.com/watch?v=7JWU8ESiMno&ab_channel=NikosKarvelas

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: Η πρόσφατη εμφάνιση Καρβέλα ξετρέλανε κάθε θηλυκό με το αψεγάδιαστο στυλ του

Ασταμάτητος Καρβέλας: «Αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα αγαπημένα..»

Σε πανικό Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια: Ο Νίκος Καρβέλας Άλλαξε την διαθήκη του και Η απόφαση έφερε αντιδράσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ