1-φόρεμα-7-000-ευρώ-η-νίνα-φλορ-πήγε-στο-royal-ascot-κι-151639

1 φόρεμα 7.000 ευρώ: Η Νίνα Φλορ πήγε στο Royal Ascot κι ακόμη και οι γαλαζοαίματες έπαθαν πλάκα με αυτό που φορούσε

Ανάγνωση: 2'

Μετά την εκδήλωση «Trooping the Colour», όπου η παρουσία της Κέιτ Μίντλετον έδωσε φως, καθώς έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση για την ασθένειά της, έφθασε η σειρά του «Royal Ascot».

Νίνα Φλορ: Πήγε στο Royal Ascot

Το βασιλικό ζεύγος παρευρέθηκε την πρώτη ημέρα των ιπποδρομιών στο Ascot Racecourse.

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ηγήθηκαν της βασιλικής πομπής, η οποία συνήθως σηματοδοτεί την έναρξη κάθε ημέρας ιπποδρομιών. Τέσσερα άμαξα με άλογα εισήλθαν στον ιππόδρομο ακριβώς στις 2 μ.μ. τοπική ώρα για να εκκινήσουν την εκδήλωση.

Ο 75χρονος βασιλιάς προσήλθε με κομψό κοστούμι και καπέλο, τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο ενδυμασίας της εκδήλωσης. Η Καμίλα επέλεξε royal blue σύνολο με ασορτί καπέλο.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους της βασιλικής οικογένειας ήταν και ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ, οι οποίοι εμφανίστηκαν σύμφωνα με τους κανόνες του Royal Ascot.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @royalsofgreece

Ο Φίλιππος φορούσε σμόκιν και ψηλό καπέλο, ενώ η Νίνα Φλορ επέλεξε ένα κεντημένο φόρεμα από μεταξωτό σιφόν σε απαλό κίτρινο χρώμα, το οποίο ανήκει στο brand ADAM LIPPES και έχει κόστος 7,290 δολάρια.

Εντυπωσιακό ήταν το καπέλο της, υποχρεωτικό στο Royal Ascot, με μεγάλη φούντα στην κορυφή, το οποίο κοστίζει 1.250 ευρώ. Ταιριαστές με το καπέλο ήταν και οι γόβες και η τσάντα της, η οποία διαθέτει μπαμπού χερούλι και κοστίζει 2.150 ευρώ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θέα Ακρόπολη, εσωτερικό ασανσέρ: Το σπίτι-ανάκτορο των 18.000.000€ του Φίλιππου Γλίξμπουργκ, δώρο του πεθερού

Αξiζει 18 εκατομμúρια: Το πανάκρıβο παλάτı με θέα Ακρόπολη που αγóρασε στον Φίλιππο Γλίξμπουργκ ο πεθερóς του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ