έλεος-δεν-μπορώ-σταμάτα-πια-γαμτο-μ-151608

«Έλεος! Δεν μπορώ! Σταμάτα πια γαμ@το!»: Μαλλιά κουβάρια στον αέρα Λιάγκας – – Καλύβα, πέρασαν σε διαφημίσεις

Ανάγνωση: 3'

Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα ανέβασαν τους τόνους κατά τη διάρκεια σχολιασμού ενός ρεπορτάζ , με τον παρουσιαστή να περνά γρήγορα διαφημίσεις.

Γιώργος Λιάγκας: Αρπάχτηκε με την Άρια Καλύβα

Αφορμή για την ένταση στην εκπομπή στάθηκε η υπόθεση που έχει τραβήξει τα βλέματα της επικαιρότητας. Και δεν είναι άλλη, από τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγο της Απόστολο Λύτρα.

Τι συνέβη;

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης από συναγερμό που προκλήθηκε όταν η Σοφία Πολυζωγοπούλου, σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, ενεργοποίησε το panic button στο κινητό της. Αυτό έγινε μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση που υπέστη, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, συνοδευόμενη από ένα από τα παιδιά τους και έναν δικηγόρο, εισήλθαν στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του ποινικολόγου για να αποκτήσουν προσωπικά του αντικείμενα. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου αντέδρασε με φόβο, ενεργοποιώντας το panic button και έπειτα λιποθύμησε.

Οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης:

Στην εκπομπή του Ant1 «Πρωινό», ο δικηγόρος Πέτρος Πανταζής παρουσίασε τη δική του εκδοχή του συμβάντος. «Ο κος Λύτρας έχει φύγει από το σπίτι, διαμένει αλλού και φυσικά δεν έχει πλησιάσει την κα Πολυζωγοπούλου και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες παρακολούθησης συμβουλευτικού προγράμματος. Έπρεπε να παραληφθούν από το σπίτι κάποια αντικείμενα.

Υπήρχε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων ότι θα παραλάβει κάποια στιγμή κάποια προσωπικά αντικείμενα. Στο πλαίσιο αυτής της προσυνεννόησης εμφανίστηκε χθες η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα συνοδεύοντας την μεγάλη τους κόρη προκειμένου να μπει στο σπίτι και να πάρει κάποια προσωπικά πράγματα του πατέρα της. η κα Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button. Δεν υπήρχε λόγος να πατηθεί εκείνη τη στιγμή. Αν πράγματι αναζητείται ο κος Λύτρας δεν το γνωρίζω. Μίλησα μαζί του και δεν γνωρίζει κάτι».

Η στιγμή που «άναψαν τα αίματα»

Οι αντιθέσεις μεταξύ των δημοσιογράφων της εκπομπής και του κ. Πανταζή σχετικά με την είσοδο της πρώην συζύγου του κ. Λύτρα και της κόρης του στο σπίτι της κ. Πολυζωγοπούλου επιφύλαξε έντονες συγκρούσεις, που ολοκληρώθηκαν με έναν απρόσμενο επεισοδιακό εκτροχιασμό μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Άριας Καλύβα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια που ο Γιώργος Λιάγκας εξήγησε ότι απλώς επιτελεί τα καθήκοντά του και δεν χρειάζεται να προκαλείται κανείς, η Άρια Καλύβα εξέφρασε τις δικές της απόψεις. «Είναι καθ’ ομολογίαν κακοποιητής» είπε η δημοσιογράφος.

Τότε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Γιώργος Λιάγκας: «Άρια σε παρακαλώ πολύ. Κάτσε ρε Άρια να τελειώσω γ@@@το σου και συ πια! Έλεος! Μα πάω να πω μια κουβέντα και μιλάς πάνω μου συνέχεια! Σταμάτα να πω μια κουβέντα!»

Άρια Καλύβα: «Διάλογο κάνουμε.»

Γιώργος Λιάγκας: «Πάμε σε διαφημίσεις, δε μπορώ. Μα τι διάλογο; Πάω να πω μια κουβέντα. Βάλτε διαφημίσεις. Έ γαμ@το πια.»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τέλος η Μαρία Αντωνά;: Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα, βραδινή έξοδος με γνωστή “ξανθιά” δημοσιογράφος

Από ποινικολόγος…ψιλικατζής: Κάνει μεροκάματα ο Λύτρας στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Μπορεί να προχώρησαν, αλλά έχουν 2 παιδιά: Λιάγκας – Σκορδά πέρασαν μαζί το πρωινό της Κυριακής για χάρη του γιου τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ