λιάγκας-σε-κουτσελίνη-ζήτα-ένα-συγγν-151623

Λιάγκας σε Κουτσελίνη: «Ζήτα ένα συγγνώμη, αυτό που έμεινε είναι το χάμπουργκερ, γελάνε όλοι, έγινες viral στο τικ τοκ»

Ανάγνωση: 2'

Στην εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ζήνα Κουτσελίνη σχολίασε τη φράση που αφορούσε την επαγγελματική πορεία του Απόστολου Λύτρα, εκφράζοντας ανησυχία για τις επιπτώσεις της.

Γιώργος Λιάγκας: Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Σήμερα, στην εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε την ανάγκη της να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Τα όσα ανέφερε ο Γ. Λιάγκας:

Ειδικότερα, ο Γ. Λιάγκας ανέφερε: «Προσπάθησε να επανορθώσει, λέγοντας ότι παραποιήθηκαν αυτά που είπε, δεν ήθελε να πει αυτά. Είπε κάτι περί χάμπουργκερ που στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια. Πολλοί άνθρωποι στερήθηκαν βασικά πράγματα και αγάπη».

Ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Βγήκε η Ζήνα χθες και είπε πόσο φιλάνθρωπη είναι και πόσο έχει βοηθήσει κόσμο, χωρίς να το διατυμπανίζει. Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό, ότι όντως η κυρία Κουτσελίνη όντως έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το διατυμπανίζει και είναι προς τιμήν της και μπράβο της και χίλια συγχαρητήρια. Όταν γίνεται η στραβή, όταν εκτίθεσαι καθημερινά τόσες ώρες, θα συμβεί και η στραβή, θα συμβεί και το λάθος. Και η υπόλοιπη ζωή μας σβήνει, Ζήνα, μπροστά στο στιγμιαίο λάθος εκείνη την ώρα. Και θα βρεθούν όλοι όσοι σε μισούν, όλοι όσοι σε ζηλεύουν, όλοι όσοι θεωρούν ότι έχουν το δίκιο αυτοί και το άδικο εσύ, θα σου φορτωθεί εκείνη τη στιγμή και το προπατορικό αμάρτημα».

Και συμπλήρωσε: «Εκείνη την ώρα πιο έντιμο είναι να βγεις και να πεις ότι “έκανα λάθος”, δημοσιογραφικά, ανθρώπινα. Ζήτα ένα συγγνώμη και προχώρα παρακάτω. Θα σε κράξουν μια εβδομάδα και θα τελειώσει. Από το να βγαίνεις και να μη ζητάς συγγνώμη και να στοχοποιείς όλους τους άλλους και να λες ότι κάτι λάθος κάνουν όλοι οι άλλοι. Ποιος είμαι εγώ να σου δώσω συμβουλή; Εσύ έχεις κάνει και στέλεχος και παρουσιάστρια. Εγώ μόνο υπάλληλος έχω υπάρξει».

Και κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας: «Τη συμβουλή δώσε την εσύ στον εαυτό σου. Η επανόρθωσή σου, αυτό που έμεινε ήταν το χάμπουργκερ που έχεις γίνει viral στο τικ τοκ και γελάνε όλοι. Σε παρέες χθες έλεγαν “να στείλουμε αύριο στην εκπομπή 15 cheessburger” ούτε αυτό σου αξίζει. Δεν είναι κακό πράγμα η συγγνώμη και η συγχώρεση ακόμα μεγαλύτερο».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μπορεί να προχώρησαν, αλλά έχουν 2 παιδιά: Λιάγκας – Σκορδά πέρασαν μαζί το πρωινό της Κυριακής για χάρη του γιου τους

Το παρατήρησε η Ναταλία Γερμανού για Λιάγκα – Αντωνά: «Στις φωτογραφίες υπάρχει μια απόσταση…»

Μοντέλο ο Λιάγκας: Ξεκίνησε γυμναστήριο με την Αντωνά και έχουν μπει ήδη σε πρόγραμμα διατροφής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ