ημερομηνία-λήξης-για-την-κέιτ-μίντλετ-144222

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»

Ανάγνωση: 1'

Η Κέιτ Μίντλετον είναι η «κινητήρια δύναμη» πίσω από μία νέα έκθεση, που καλεί τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν πρακτικές εργασίες πιο φιλικές προς την οικογένεια, όπως αποκαλύφθηκε, την ώρα που δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Το βασιλικό Ίδρυμα της Πριγκίπισσας της Ουαλίας για την πρώιμη παιδική ηλικία παρουσίασε μία νέα έκθεση, όπου υποστηρίζεται πως η επένδυση στην πρώτη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει πάνω από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες ετησίως στην οικονομία της Βρετανίας.

Η Ντάουνινγκ Στριτ και οι αρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Παιδείας έχουν ήδη ενημερωθεί για τα πορίσματα της έκθεσης, ενώ οι αξιωματούχοι του παλατιού επισημαίνουν ότι δεν πρόκειται για πολιτική εκστρατεία της Κέιτ.

Κέιτ Μίντλετον: «Θα επιστρέψει όταν το πουν οι γιατροί»

Μάλιστα, χαρακτηριστικά, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον εξήγησε ότι η είδηση για την έκθεση δεν πρέπει να ερμηνευθεί ως επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντα της. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέχει εδώ και αρκετούς μήνες από τις δημόσιες υποχρεώσεις της, μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα που υποβλήθηκε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξέχασε να βάλει παντελόνι; Η Δήμητρα Κατσαφάδου βγήκε μόνο με πουκάμισο και παντόφλες κι έγινε… θέαμα

Η Καρολάιν παίρνει εκδίκηση από ψηλά: Ο πατέρας της «τελείωσε» με 2 λέξεις τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο κι είναι πανευτυχής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ