τον-κρατούσαν-κρυφό-και-μακριά-από-τις-142864

Τον κρατούσαν κρυφό και μακριά από τις κάμερες: Αυτός είναι ο γιος του Βασιλιά Κάρολου και της Καμίλα

Ανάγνωση: 1'

Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι είναι ο μυστικός γιος του Βασιλιά Καρόλου Γ’ μοιράστηκε μερικές εικόνες, προσπαθώντας να αποδείξει τη συγγένεια μαζί του.

Ο Simon Charles Dorante-Day, που γεννήθηκε στη Βρετανία, ζει τώρα στην Αυστραλία και πιστεύει ότι είναι νόθος γιος του Charles και της βασίλισσας Camilla.

Ο κ. Dorante-Day ισχυρίστηκε προηγουμένως η θετή μητέρα του, η οποία εργαζόταν για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, του είπε ότι ήταν ο γιος του Καρόλου και της Καμίλα στο νεκροκρέβατό της. Υιοθετήθηκε όταν ήταν περίπου οκτώ μηνών το 1966 στο Πόρτσμουθ – ο Κάρολος θα ήταν 17 και η Καμίλα 18 εκείνη την εποχή.

Ο κ. Dorante-Day φυσικά δεν έχει λάβει κανένα νέο από την βασιλική οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας υποβάλει επανειλημμένα αιτήματα για τεστ DNA. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προσπαθεί να αποδείξει τη βασιλική του κληρονομιά.

Ο κ. Dorante-Day έχει περισσότερους από 27.000 ακόλουθους στο Facebook, πολλοί από τους οποίους πιστεύουν ότι είναι το νόθο παιδί του Βασιλιά και της Βασίλισσας. Ένα άτομο σχολίασε σε αυτήν την πρόσφατη ανάρτηση: “Σίγουρα τόση ομοιότητα με τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα. Τις προάλλες είδα μερικές πρόσφατες φωτογραφίες/πλάνα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και η ομοιότητα με εσάς είναι απίστευτη.”

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ξέχασε να βάλει παντελόνι; Η Δήμητρα Κατσαφάδου βγήκε μόνο με πουκάμισο και παντόφλες κι έγινε… θέαμα

Η Καρολάιν παίρνει εκδίκηση από ψηλά: Ο πατέρας της «τελείωσε» με 2 λέξεις τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο κι είναι πανευτυχής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ