προετοιμάζονται-για-την-κηδεία-του-δυ-135826

Προετοιμάζονται για την κηδεία του! Δυστυχώς μόλις ανακοινώθηκε για το Βασιλιά Κάρολο

Ανάγνωση: 3'

Βασιλιάς Κάρολος: Τι αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ για την «επιδείνωση της υγείας του Κάρολου» και τα σχέδια για την κηδεία με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

Σταδιακά επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου.

Ο 75χρονος Βασιλιάς έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση τον Φεβρουάριο ότι πάσχει από καρκίνο για να κρύψει την επιδείνωση της υγείας του.

Πολλές πηγές ανέφεραν στο Daily Beast ότι η κατάσταση δεν είναι καλή.

Επανένωση για τη βασιλική οικογένεια; Κάρολος & Χάρι κάνουν κινήσεις για να φτιάξουν τη σχέση τους!

Έτσι οι αξιωματούχοι του παλατιού του Μπάκιγχαμ διατηρούν ένα τακτικά ενημερωμένο σχέδιο για την επικείμενη κηδεία του.

Όπως λέγεται οι προετοιμασίες για την κηδεία του βασιλιά Καρόλου ξεκίνησαν την επομένη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ, ανέφεραν άνθρωποι με γνώση του θέματος.

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα – Η φωτό πριν από 19 χρόνια

«Φυσικά είναι αποφασισμένος να το νικήσει και ρίχνουν τα πάντα σε αυτό. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ταυτόχρονα στο παρασκήνιο οι βοηθοί του βασιλιά Καρόλου εξετάζουν τακτικά εκατοντάδες σελίδες που περιγράφουν τα σχέδια της βασιλικής κηδείας του, το οποίο ονομάστηκε «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

«Τα σχέδια έχουν ‘ξεσκονιστεί’ και ενημερώνονται ενεργά. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς, δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε στο Daily Beast πρώην υπάλληλος.

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Μάλιστα, στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στο Daily Beast ότι η «επιχείρηση Γέφυρα Μενάι» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία και ότι «θα ήταν παράλογο να εξάγει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα» από αυτό το γεγονός.

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν επικαιροποιημένα σχέδια για την κηδεία τους που κατηγοριοποιούνται με κωδικούς που βασίζονται σε γέφυρες. Για παράδειγμα το σχέδιο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ονομάστηκε «Επιχείρηση Γέφυρα του Λονδίνου».

Το σχέδιο θανάτου του πρώην πρίγκιπα της Ουαλίας έχει πάρει το όνομά του από την κρεμαστή γέφυρα που συνδέει το νησί Anglesey με την ηπειρωτική Ουαλία.

Ένας άλλος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι «ο σχεδιασμός για το χειρότερο είναι αυτό που κάνουν οι στρατιωτικοί … Πρέπει να θυμάστε την κλίμακα αυτού του πράγματος. Η Household Division, υπό τον υποστράτηγο Τζέιμς Μπόουντερ, αναλαμβάνει το προβάδισμα – δηλαδή επτά συντάγματα της Φρουράς. Στη συνέχεια, έχετε ολόκληρη την Περιφέρεια του Λονδίνου, τα συντάγματα του εδαφικού στρατού και το Βασιλικό Έφιππο Πυροβολικό. Αυτά πριν φτάσετε στο Ναυτικό ή την Αεροπορία. Ο Κάρολος συνδέθηκε στενά με το Σύνταγμα Αλεξιπτωτιστών για χρόνια, οπότε θα συμμετάσχει».

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι μόνο το τελετουργικό τέλος. Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια γιγαντιαία επιχείρηση ασφαλείας, επειδή κάθε VIP στον πλανήτη είναι εκεί. Μιλάμε για τα πάντα, από την αντιπυραυλική άμυνα μέχρι την προστασία από μια επίθεση ‘μοναχικού λύκου’».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έφυγε μόνος του ξεχασμένος: Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας της σειράς Παρά Πέντε

Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη οι σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Ντυμένος με την φανέλα του Αντετοκούνμπο: Στο ΣΕΦ ο μικρός Δήμος πανηγύρισε την νίκη με την Εθνική με την μαμά Σία – Έχει μεγαλώσει πολύ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ