πρόταση-γάμου-στον-αέρα-πιλότος-ζή-135056

Πρόταση γάμου… στον αέρα – Πιλότος ζήτησε από αεροσυνοδό να τον παντρευτεί

Ανάγνωση: 1'

Πρόταση γάμου κυριολεκτικά στον αέρα έκανε ένας Πολωνός πιλότος στην σύντροφό του, η οποία είναι αεροσυνοδός, κατά τη διάρκεια πτήσης από Βαρσοβία προς Κρακοβία, στην οποία εκείνη απάντησε «ναι».

Η αεροπορική εταιρεία στην οποία εργάζεται το ζευγάρι ανέβασε στο Facebook το σχετικό βίντεο, το οποίο δείχνει ακριβώς τη στιγμή που ο πιλότος, Κόνραντ Χανκ αφού καλωσορίζει τους επιβάτες, στη συνέχεια, με μία ανθοδέσμη ανά χείρας ζητάει από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί.

«Στη σημερινή πτήση υπάρχει ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και ελπίζω να μην περιμένει αυτό που θα πω. Κυρίες και κύριοι, πριν από ενάμιση χρόνο περίπου, σε αυτή τη δουλειά, γνώρισα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που άλλαξε εντελώς τη ζωή μου», είπε ο πιλότος.

«Είσαι ότι πιο πολύτιμο για μένα. Είσαι το μεγαλύτερό μου όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Γι’ αυτό πρέπει να σου ζητήσω μια χάρη, αγάπη μου. Θα με παντρευτείς;», πρόσθεσε ο Πολωνός πιλότος κοιτώντας την σύντροφό του, η οποία έτρεξε στον διάδρομο προς το μέρος του, ενθουσιασμένη για να τον αγκαλιάσει και να του απαντήσει θετικά.

Στη συνέχεια ο πιλότος της έδωσε το μονόπετρο, λέγοντάς της «Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό χέρι γι’ αυτό».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

“Την «τρέμουν» οι Τούρκοι”: 30χρονη Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το Mirage 2000-5 – Σώθηκα από θαύμα

Η ψυχραιμία έσωσε την πιλότο του Mirage 2000-5 που παρουσίασε βλάβη στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ