μακάρι-να-ήταν-όλοι-σαν-εσένα-ποδοσφαι-69335

Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα: Ποδοσφαιριστής βγάζει 235.000 ευρώ την εβδομάδα και τα μοιράζει κάθε μέρα στους φτωχούς

Ανάγνωση: 2'

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί αυτός ο αθλητής. Βγάζει πάρα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα και δεν τα χαλάει για τον εαυτό του. Δεν αγοράζει ακριβά αυτοκίνητα, ρολόγια ούτε κάνει πολυτελή ζωή. Τα δίνει πίσω στην κοινωνία με φιλανθρωπίες και κινήσεις προσφοράς. Μακάρι όλοι οι πλούσιοι να συμπεριφερόντουσαν αντίστοιχα.

Ένα παιδί μάλαμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Ο Άγγλος επιθετικός, Μάρκους Ράσφορντ, βλέπει τον τραπεζικό λογαριασμό του να μεγαλώνει κάθε εβδομάδα κατά περίπου 235.000 ευρώ. Με αυτά τα χρήματα, μπορεί να αγοράσει ό,τι θέλει, αλλά αυτός κάνει ανθρωπιστικές εκστρατείες στην Αγγλία.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι λίγο διαφορετικός από όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί ήταν μεγάλος αλτρουιστής από τότε που ήταν έφηβος.

«Μοιράζει χρήματα για φαγητό σε όσους το χρειάζονται περισσότερο»

Ο αδερφός του Ντουέιν Μέιναρντ αποκάλυψε τι άλλο κάνει ο Ράσφορντ όταν έρχεται το κρύο. Μεταμφιέζεται μετά από κάθε προπόνηση της Γιουνάιτεντ, παίρνει μετρητά και μπαίνει στο αυτοκίνητο του και μοιράζει τα χρήματα στους φτωχούς.

«Ο αδερφός μου είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό άτομο. Μετά από κάθε προπόνηση, ταξιδεύει στην πόλη με το όχημά του και μοιράζει χρήματα για φαγητό σε όσους το χρειάζονται περισσότερο», είπε ο Ντουέιν Μέιναρντ, προσθέτοντας: «Του εξήγησα ότι ήταν επικίνδυνο για αυτόν, αλλά δεν τον ένοιαζε. Είπε ότι ήταν η αποστολή του».

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ανθρωπιστική οργάνωση του Ράσφορντ συγκέντρωσε περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας του κορoνοϊού. Ο Άγγλος επιθετικός έχει βοηθήσει τους πιο φτωχούς και δεν εγκαταλείπει την αποστολή του, γι’ αυτό και βραβεύτηκε πρόσφατα.

Κλείνοντας, να επισημάνουμε πως αυτή η προσφορά δείχνει ανιδιοτέλεια και μακάρι όλοι οι άνθρωποι είτε έχουν πολλά είτε έχουν λίγα να βοηθούσαν του ανήμπορους ανθρώπους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ