δεν-ήταν-δύσκολο-για-εκείνη-αλλά-για-ε-152588

«Δεν ήταν δύσκολο για εκείνη αλλά για εμένα»: Τα γυρίζει η Αθηναΐς Νέγκα τώρα μετά το καυστικό σχόλιο κατά της Μαρίνα Σάττι

Ανάγνωση: 2'

Τις δικές της εξηγήσεις θέλησε να δώσει η Αθηναΐδα Νέγκα μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι κατά την απονομή βραβείου.

Η Αθηναΐδα Νέγκα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε από μικροφώνου την ώρα της διεξαγωγής των MAD VMA.

Όσα ανέφερε

Συγκεκριμένα, εκείνη την ημέρα είπε για τη Μαρίνα: «Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω, γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ ως τραγουδίστρια αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα».

Η Μαρίνα Σάττι εκείνη τη στιγμή έδειξε να «παγώνει», όμως το προσπέρασε, συνεχίζοντας να μιλάει στο κοινό που το ευχαρίστησε για τη στήριξή του.

«Δεν είναι beef αυτό με τη Μαρίνα Σάττι. Στα social media διχαζόμαστε, είναι τεχνητό και δεν ισχύει στη ζωή. Είναι τελείως ψεύτικο ότι έχει γίνει χαμός. Είπα “διαφωνώ” που δεν θεωρώ ότι είναι κάτι τρομερό. Και στα παιδιά μου να έλεγαν “μπράβο αλλά διαφωνώ” δεν θα το θεωρούσα κακό. Δηλαδή δεν σηκώνεις το ότι διαφωνώ μαζί σου;» είπε αρχικά η Αθηναΐδα Νέγκα και συνέχισε:

«Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκε η νίκη της Σάττι από εμένα. Χειρίζεται πολύ καλά αυτό που είναι αμήχανο. Εγώ ήμουν αμήχανη. Για μένα ήταν δύσκολο να είμαι σε ένα περιβάλλον με έναν άνθρωπο που έχω διαφωνήσει πρόσφατα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλο θέμα αυτό που ειπώθηκε. Δέχομαι τα πάντα και ότι μπορώ να κάνω λάθος. Αυτό που δεν μπορώ είναι να μην αρθρώνεις την άποψή σου με λόγια. Δεν έχω καμία τρομακτική αντίρρηση με την κοπέλα. Απλά διαφωνώ μαζί της! Δεν βγάλαμε μαζί φωτογραφία».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ούτε Παπαρίζου, ούτε Ζουγανέλη: Η γυναίκα-έκπληξη που «εισβάλλει» στη νέα κριτική επιτροπή του «Τhe Voice»

Κατέρρευσε η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή – Αδυνατεί να συνεχίσει

«Καλύτερο κι από φιλί Βίσση-Βανδή» : Σάττι και Έφη Θώδη τα βρήκαν πάνω στη σκηνή και έγιναν viral

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ