αποφασισμένος-να-μην-κάνει-πίσω-ο-γιώρ-152569

Αποφασισμένος να μην κάνει πίσω ο Γιώργος Μαζωνάκης: Η νέα εμφάνιση μετά τη διαμάχη με την αδελφή του

Ανάγνωση: 2'

Mέχρι τέλους σκοπεύει να φτάσει τη δικαστικη διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η οποία ως υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο τραγουδιστής έκανε νέα δημόσια εμφάνιση για να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης και μάλιστα έδειξε να περνάει πολύ καλά, παίρνοντας και το μικρόφωνο για να τραγουδήσει αγαπημένες του επιτυχίες.

Στο μεταξύ όμως, ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω στη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του η οποία μέχρι πρότινος ήταν το πιο έμπιστο πρόσωπο του περιβάλλοντός του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τραγουδιστής προσφάτως έκανε μία νέα ανακοίνωση, την οποία μάλιστα «υπέγραφε» ο ίδιος και όχι ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεσή του.

Στην ανακοίνωσή του λοιπόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση… Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

ΥΓ.: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά.

Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δεν σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο τραγουδιστής είναι αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο προκειμένου να λάβει οριστικά τέλος οποιαδήποτε εκκρεμότητα τον αφορά ενδοοικογενειακά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νυχτοπερπατήματα στα σοκάκια της Μυκόνου: Η Φαίη Σκορδά τα “έσπασε” με τον Γιώργο Μαζωνάκη μέχρι τα ξημερώματα

Ο “δίδυμος” αδερφός του: Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε στους Rammstein & η ομοιότητα με τον Lindemann είναι εξωπραγματική

“Εγκυος Μενεγακη” και “ξανθια Βανδη”: Το πλατινέ μαλλί του Μαζωνάκη, έριξε το instagram αυτή η φωτό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ