το-λέει-και-δεν-ντρέπεται-η-άννα-βαγενά-69757

Το λέει και δεν ντρέπεται η Άννα Βαγενά: «Κάθε καλοκαίρι κάνω γuμνισμό στη Νάξο»

Ανάγνωση: 1'

Η Άννα Βαγενά απασχολεί την επικαιρότητα καθώς βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και έκανε εξομολογήσεις. Είναι γνωστή ηθοποιός και πολιτικός και έχει πλούσιο βιογραφικό.

Κάνει γυμνισμό

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τη σχέση με τις δύο κόρες της, δηλώνει ότι δεν έχει πειράξει το πρόσωπό της και μιλά για τα νιάτα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι πηγαίνει σε παραλία γυμνιστών στη Νάξο.

«Εγώ σε αυτή την ηλικία κάνω γυμνισμό στην Νάξο. Κάθε καλοκαίρι πάω σε παραλία γυμνιστών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση. Είμαι 75 ετών. Δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν ξενυχτάω και προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Δεν έχω κάνει καμία αισθητική παρέμβαση», είπε αρχικά η Άννα Βαγενά.

Όσον αφορά τη σχέση της με τις δύο κόρες της, Μαρία και Γιασεμή, η Άννα Βαγενά δήλωσε: «Εγώ και ο Λουκιανός τα φροντίζαμε πολύ τα παιδιά και ειδικά εκείνος. Εγώ έλειπα πιο πολύ και εκείνος ήταν πάντα εκεί».

«Η κόρη μου η Γιασεμή μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου, κάποιες φορές την κοιτάω και νομίζω πως είμαι εγώ. Η κόρη μου η Μαρία μου θυμίζει τον Λουκιανό, νιώθω ότι τον βλέπω μέσα από εκείνη», σημείωσε χαρακτηριστικά η χήρα του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Δείτε το βίντεο μετά το 14 λεπτό:

Κλείνοντας, μίλησε συγκινημένη για την κόρη της και μας αποκάλυψε πως κάνει μπάνιο σε παραλία γυμνιστών. ήταν κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Γι αυτό την λέμε έτσι” Η κόρη της Νεφέλης Κουρή έχει το πιο σπάνιο όνομα που ακούσαμε φέτος

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Δικαίωση από ψηλά: Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου άλλαξε και επίσημα επίθετο 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ