εξοργισμένη-η-κορομηλά-γιατί-κρατάτ-69677

Εξοργισμένη η Κορομηλά: «Γιατί κρατάτε παιδιά σε ιδρύματα και δεν τα δίνετε σε ανθρώπους που περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές;»

Ανάγνωση: 1'

Ρούλα Κορομηλά: Εξοργίστηκε δημόσια η Ρούλα Κορομηλά αφού άκουσε τις ειδήσεις για την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων. Στην Ελλάδα η διαδικασία υιοθεσίας παιδιών είναι πολύ δύσκολη και πολλά παιδιά θα μπορούσαν να έχουν μια οικογένεια αλλά λόγω γραφειοκρατίας αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά μπαίνουν στα ιδρύματα της χώρας μας και μάλιστα είναι τόσα πολλά που ουσιαστικά στοιβάζονται. Πολλά ζευγάρια επιλέγουν χώρες του εξωτερικού για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες της υιοθεσίας παιδιού για αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ρούλα Κορομηλά:Τι ανήρτησε στο Twitter

«Γυναίκες που «φρόντιζαν» ανήλικα παιδιά σε ορφανοτροφείο Αθηνών έβαζαν 7χρονα να συνευρίσκονται ερωτικά με μεγαλύτερους. Πόση φρίκη να αντέξουμε πια. Είπαμε αυστηρότατος έλεγχος κ στενή παρακολούθηση σε όλους κ όλα σε ο,τι αφορά παιδιά σε ιδρύματα. Αυτές οι «γυναίκες» τέρατα…

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή. Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ρούλα Κορομηλά: Η ανάρτηση

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ