η-κατερίνα-παπουτσάκη-αποκαλύπτει-τ-65417

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει: «Το νυφικό μου κόστισε 100€ και τα παπούτσια 20€»

Ανάγνωση: 1'

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι γυναίκα που θαμπώνεται από τα πλούτη και τις πολυτέλειες. Της αρέσουν τα απλά πράγματα και αυτό φάνηκε και στο γάμο της. Μιλώντας για τον γάμο της δε φοβήθηκε να αποκαλύψει ότι το νυφικό – φόρεμα που φόρεσε την ημέρα του γάμου της κόστισε μόλις…100 ευρώ.

Τι δήλωσε

Συγκεκριμένα είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήταν ακριβώς νυφικό, ήταν ένα φόρεμα… Κόστισε 100 ευρώ κι 20 ευρώ τα παπούτσια… Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ. Μέσα στην εκκλησία είχε δύο φωτογράφους αλλά ο ένας δεν ήταν δικός μας κι όταν τον κατάλαβαν, δεν πέρασε πολύ καλά. Τον κυνήγησαν. Ενώ του είχαμε πει ότι δεν μπορεί να βγάλει. Δεν είχε ανακοινωθεί κάπου, απλά μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα. Διέρρευσαν φωτογραφίες έναν μήνα αργότερα».

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Ο σύζυγός μου είναι άνθρωπος που θα πάρει κάτι πολύ καλό. Και το δικό μου καλό ήταν αλλά από την απλή συλλογή της σχεδιάστριας. Εγώ είμαι λίγο ψιλικατζού. Είναι μεγάλη μου χαρά να πάρω κάτι και με δέκα ευρώ. Vintage πολύ».

Τέλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος λιτός. Δεν χρειάζεται τις πολυτέλειες ούτε καν στο γάμο της και αυτό είναι που θαυμάζουμε σε αυτή.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Στέφανος Κασσελάκης: Ο κλειστός γάμος με τον Τάιλερ, το χωριό που διάλεξε, το κοστούμι σοκ, το 4ήμερο γλέντι και το προσκλητήριο

13 αξιοθαύμαστοι διάσημοι Έλληνες, που υιοθέτησαν παιδί και του έδωσαν απλόχερα την αγάπη τους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ