καταπέλτης-ο-λάκης-γαβαλάς-για-κατε-91698

“Καταπέλτης” ο Λάκης Γαβαλάς για Κατερίνα Καραβάτο: «Είναι σαν να λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά»

Ανάγνωση: 2'

Ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς έβγαλε το φτυάρι και μιλάει για τη Σοφία Χατζηπαντελή και την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή.

Οι δηλώσεις του για την εκπομπή

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ρωτήθηκε για το My Style Rocks, την παρουσιάστρια του παιχνιδιού αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή αλλά δεν δύναμαι. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Κατερίνα Καραβάτου

«Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι», απαντά ο σχεδιαστής για την προτίμηση ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καραβάτου.

«Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς την ίντριγκα. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά», συνεχίζει στο σχόλιό του ο Λάκης Γαβαλάς.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή

Τέλος, σε ερώτηση για τη Σοφία Χατζηπαντελή στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, επισημαίνει:

«Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα fashion editorial και να έχει fun».

«Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λάκης Γαβαλάς: «Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί» – Με ποινικό μητρώο ο ένας ιερωμένος

Όλοι στο πλευρό του: Κύμα αλληλεγγύης στον Λάκη Γαβαλά μετά την ερώτηση από τους Μοναχούς αν είναι άντρας ή γυναίκα

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ