αποκαλύπτει-ο-μάριος-φραγκούλης-οι-γ-91595

Αποκαλύπτει ο Μάριος Φραγκούλης: «Οι γονείς μου με παράτησαν. Θέλω ακόμα να υιοθετήσω ένα παιδί»- Οι δηλώσεις για τη Βλαχοπούλου

Ανάγνωση: 1'

Ο Μάριος Φραγκούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” και μίλησε για τη θεία του και σπουδαία ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου και όσα του δίδαξε σχετικά με τα χρήματα.

Είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο.

“Από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ χρήματα”

Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, σπίτι και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου.

Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δέκα δραχμές, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει παραστάσεις. Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, όταν βγαίναμε έξω παρέα πάντα κερνούσε. Αυτό πιστεύω ότι ήταν και το σωστό», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Survivor Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ο Χωρισμός η ηλικία η δύσκολες συνθήκες και η καταγωγή της

11χρονη Βασιλική: Αποκάλυψη “βόμβα” απο την σύζυγο του 37χρονου – «Ο άνθρωπος φαινόταν όταν…»

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ