σπαρακτική-απoκάλυψη-δημήτρη-ουγγαρέ-91499

Σπαρακτική απoκάλυψη Δημήτρη Ουγγαρέζου: Όσα είπε για τη μητέρα του- Τι νόμιζε πριν φύγει από τη ζωή

Ανάγνωση: 1'

Ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε μια εξομολόγηση και μίλησε για όλα. ειδικότερα αναφέρθηκε στη μητέρα του και μας συγκίνησε όλους.

Η συνέντευξή του

Σε μία σπαρακτική απoκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον θάνατο της μητέρας του καθώς όπως εκμυστηρεύτηκε έφυγε από τη ζωή νομίζοντας ότι παντρεύεται με την Ιλένια! Παράλληλα, αποκαλύψεις “βόμβα” έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο οποίος εκτός από την αναφορά του στον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τα νούμερα και τον Αχιλλέα Μπέο, αναφέρθηκε στην κόντρα ανάμεσα με τον Αντώνη Κανάκη και τον παρουσιαστή του «Πρωινού».

«Όταν “έφυγε” από την ζωή η μητέρα μου, νόμιζε ότι παντρεύομαι με την Ιλένια Ουίλιαμς. Δεν έφτιαξα την τηλεόραση της μητέρας μου για να μην μάθει τον χωρισμό μου με την Ιλένια. Οι γονείς μου έχασαν σε βρεφική ηλικία τον αδελφό μου. Απέκτησαν εμένα μετά από 10 χρονιά. Ήμουν ο μαθητής που έλεγε την προσευχή στο σχολείο», αποκάλυψε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως δεν θα άλλαζε κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη επικοινωνιακά, ωστόσο τώρα πρέπει να μιλήσει με πολιτικά επιχειρήματα.

«Ο Γρήγορης Αρναούτογλου μπορεί να σε «τουμπάρει», θα ήταν πολύ καλός πολιτικός»«, είπε. Ακόμη, ανέφερε πως θα έκανε ξανά το «Spata Live», καθώς δεν ήταν δική του επιλογή να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε στις επαγγελματικές αποτυχίες και επιτυχίες του.

«Έχω κάνει μία επαγγελματική αποτυχία στη ζωή μου. Δεν έχω κάνει ακόμα την επιτυχία που θέλω στην τηλεόραση», είπε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν είναι η Νομικού: Χωρισμός βόμβα για ζευγάρι της showbiz μετά από τα δύο βλαστάρια τους

Μέχρι και ο Μαρουσάκης…τρόμαξε με αυτό που έρχεται: Η μέρα…κόλαση για την Αττική και όχι μόνο

Τραγωδία: Ξέχασαν τον 23χρονο ΑΜΕΑ γιο τους για ώρες στο αυτοκίνητο και πέθανε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ