ξέσπασε-ο-θοδωρής-ρακιτζής-το-μεγάλο-π-91478

Ξέσπασε ο Θοδωρής Ρακιτζής: Το μεγάλο παράπονο από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και η αποκαλυπτική εξομολόγηση για τη σχέση τους

Ανάγνωση: 1'

Ο Θοδωρής Ρακιτζής έδωσε μια συνέντευξη και μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός είπε δημόσια το παράπονο που αισθάνεται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Οι δηλώσεις του

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Ρακιτζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «θέλω να πω το παράπονο μου στον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Δεν μου μιλάει το τελευταίο διάστημα. Ανδρέα μου αυτό, ξέρεις, με πονάει πάρα πολύ.

Γιατί με τον Ανδρέα έχω μια σχέση από τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο άνθρωπος που, όταν ξεκίνησα την μουσική μου εκπομπή, με τίμησαν και ήρθε και ήταν ο άνθρωπος που μου έδειξε τα λάθη μου».

«Μου στοιχίζει πάρα πολύ…»

«Με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και όποτε συναντηθήκαμε πάντα με συμβούλευε. Ο Ανδρέας έχει το καλό να σου ανοίγει το μυαλό, δηλαδή το μυαλό σου σίγουρα θα ανοίξει περισσότερο όταν ανοίξεις ένα θέμα μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι για μένα ένας σημαντικός άνθρωπος στην τηλεόραση και το ότι δεν μου μιλάς, Ανδρέα, αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ. Να το ξέρεις» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θοδωρής Ρακιτζής στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δεν είναι η Νομικού: Χωρισμός βόμβα για ζευγάρι της showbiz μετά από τα δύο βλαστάρια τους

Μέχρι και ο Μαρουσάκης…τρόμαξε με αυτό που έρχεται: Η μέρα…κόλαση για την Αττική και όχι μόνο

Τραγωδία: Ξέχασαν τον 23χρονο ΑΜΕΑ γιο τους για ώρες στο αυτοκίνητο και πέθανε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ