συγκινεί-ο-ανδρέας-μικρούτσικος-κατ-88765

Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Κατερίνα θέλω να σε ευχαριστήσω, σου χρωστάω τη ζωή μου»

Ανάγνωση: 1'

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια εξομολόγηση στην Κατερίνα Καινούργιου: «Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής. Την επόμενη φορά που θέλω να σου πω κάτι, θα σου πω σωτήρα μου».

Οι δηλώσεις του Αντρέα

Στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο της απουσίας του από τη χθεσινή εκπομπή και τη χθεσινή επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

«Κατερίνα το λέω αλήθεια, θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά γιατί έβγαλα μία κύστη και την εγχείρησα χθες. Έχω ακόμα σωληνάκι και θα κάνω αύριο αλλαγές. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, να σταθώ, να κάτσω. Το θέμα είναι ότι περίμενα να ωριμάσει και να σπάσει μόνο του. Με πήρες τηλέφωνο έχοντας μία προσωπική σου ιστορία και μου είπες ότι μπορεί να πάθεις μέχρι σηψαιμία και να πεθάνεις» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτό με ταρακούνησε και πήγα απευθείας στο Ιπποκράτειο. Όταν το είδε ο γιατρός μου λέει καλά είσαι τρελός; Του είπα Σπύρο είσαι ο Καινούργιος; Γιατί μου το είπε η Κατερίνα. Σου χρωστώ τη ζωή μου και σου δίνω ένα χαρτί ανοχής. Την επόμενη φορά που θέλω να σου πω κάτι, θα σου πω σωτήρα μου» εξήγησε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Παντρεύεται τον σύντροφό του στη Μύκονο ο Γιάννης Πουλόπουλος: Ο λόγος που δεν θα καλέσει την Κατερίνα Καινούργιου

“Τι να κανω..” Kατερίνα Καινούργιου: Όλοι παντρεύονται και κάνουν ερωτά εκτός από μένα

Survivor 2024 spoiler: Ανατροπή δεδομένων! Η είδηση που θα ξετρελάνει τους fans του Survivor

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ