ξεσπά-η-κόρη-του-αχ-μπέου-η-αργυρώ-μπέο-91582

Ξεσπά η κόρη του Αχ. Μπέου: Η Αργυρώ Μπέου απαντά πρώτη φορά για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο – «Ξέρω ποιος είναι»

Ανάγνωση: 2'

Η Αργυρώ Μπέου απάντησε για όλα. Όπως καταλαβαίνεται και από το επίθετο, είναι μία από τις κόρες του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.

Λίγα λόγια

Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο αεροδρόμιο, στις πιο γνωστές εταιρείες. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον κλάδο της ομορφιάς.

Οι δηλώσεις της

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε για πρώτη φορά, στην «ON time» και τη Σάσα Σταμάτη, για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους.

«Είμαι μητέρα ενός παιδιού. Με τον πατέρα του γιου μου μπορεί να έχουμε χωρίσει, όμως είμαι τυχερή, γιατί είναι πολύ καλός μπαμπάς, έχουμε καθημερινή επικοινωνία και βλέπει το παιδί κάθε μέρα. Μετακόμισε κοντά μας για να είναι κάθε μέρα με το παιδί μας. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας όσον αφορά τους χώρους ομορφιάς. Τι εννοώ με αυτό; Επειδή δεν είχα ιδιαίτερη βοήθεια με το μικρό, έπρεπε να τον παίρνω μαζί μου, όταν ήθελα να καλλωπιστώ και δεν ήξερα αν θα με αφήσει να ολοκληρώσω την κάθε μου υπηρεσία» αναφέρει αρχικά η Αργυρώ Μπέου.

Τέλος, παίρνει θέση για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του πατέρα της για τους ομοφυλόφιλους κι έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων. «Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του.

Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ. Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Survivor Χρύσα Χατζηγεωργίου: Ο Χωρισμός η ηλικία η δύσκολες συνθήκες και η καταγωγή της

11χρονη Βασιλική: Αποκάλυψη “βόμβα” απο την σύζυγο του 37χρονου – «Ο άνθρωπος φαινόταν όταν…»

«Μένω εγώ με το παιδί» – Χώρισε οριστικά από το σύζυγό της και μίλησε για αυτό στην εκπομπή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ