ακούω-τραπ-ήμουν-κολλημένη-με-τον-mad-clip-69883

«Ακούω τραπ, ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip»- Η Γωγώ Τσαμπά εξομολογήθηκε την επόμενη συνεργασία

Ανάγνωση: 1'

Γωγώ Τσαμπά: Η τραγουδίστρια είναι μοναδική το είδος της. Αποθεώνεται σε κάθε εμφάνισή της και οι συναυλίες της είναι πάντα μοναδικές. Τώρα ο φακός την απαθανάτισε πιο αδυνατισμένη από ποτέ. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και φαίνεται. Έχει αφήσει πίσω της τις καταχρήσεις και απολαμβάνει μια ζωή όπως πραγματικά την θέλει.

Η φοβερή συνέντευξη

Αν και το δικό της ρεπερτόριο είναι εντελώς διαφορετικό, η Γωγώ Τσαμπά αποκάλυψε πως ακούει τραπ και μάλιστα, ήταν μεγάλη θαυμάστρια του Mad Clip. Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό κι αναφέρθηκε στο «κόλλημα» που είχε με τον άτυχο τράπερ. «Ακούω γενικά, τραπ. Ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και ειδικά με το τραγούδι “Κότερα”. Σε λίγες εβδομάδες θα ακούσετε και το καινούργιο μου τραγούδι, είναι σε συνεργασία με τράπερ», είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της συνέβη σε ένα πανηγύρι και της προκάλεσε εντύπωση.

Τι συνέβη στο πανηγύρι

«Είχε έρθει ένας άνδρας σε ένα πανηγύρι, γδύθηκε από τη μέση και πάνω και μου ζήτησε να υπογράψω στην πλάτη του αντί γι’ αυτόγραφο. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου, γι’ αυτό το έκανε και τον ευχαριστώ», δήλωσε η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε πως βγαίνει συχνά με θαυμαστές της για φαγητό ή καφέ, αφού τους θεωρεί φίλους της.

Κλείνοντας, βλέπουμε πόσο φιλική και πρόσχαρη είναι η Γωγώ Τσαμπά. Είναι ένας άνθρωπος πολύ θετικός και αυτό αρέσει στους θαυμαστές της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ