αφοπλιστικός-ο-μέμος-μπεγνής-φυσιολ-69796

Αφοπλιστικός ο Μέμος Μπεγνής: «Φυσιολογικό θα είναι αν στον γιο μου αρέσουν τα αγόρια»

Ανάγνωση: 1'

Ο Μέμος Μπεγνής έχει δεχθεί πολλές φορές κριτικές για τις επιλογές του. Δηλώσεις για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το γκέι φιλί του σε σειρά της κυπριακής τηλεόρασης έκανε στον Γιώργο Λιάγκα.

Τι είπε

Ο γνωστός ηθοποιός Μέμος Μπεγνής βγήκε πρόσφατα στο Πρωινό και μίλησε για την σκηνή που προκάλεσε. Πρόκειται για το γκέι φιλί που αντάλλαξε με τον Νίκο Γκέλια στη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας», που προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση ΡΙΚ.

Η σκηνή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο ηθοποιός σχολίασε: «Ήταν το πρώτο φιλί στην Κυπριακή τηλεόραση. Και είναι πολύ καλό αυτό γιατί βλέπεις ότι η κοινωνία προχωράει, ανοίγουν πιο πολύ οι ορίζοντές μας… Χάρηκα πολύ. Στο 2021 μου φαίνεται αδιανόητο να συζητάμε ένα gay φιλί στην τηλεόραση».

Όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο του ως γκέι, προχώρησε σε μια δήλωση που και πάλι προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια: «Δεν είχα καμία σκέψη να το κάνω, δεν θα με ενοχλούσε αν μου έλεγε ο γιος μου μού αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη μου μού αρέσουν τα κορίτσια. Το θεωρώ εξίσου φυσιολογικό».

Τέλος, ο Μέμος Μπεγνής είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός που σπάνια απασχολεί τη δημοσιότητα με τη ζωή του. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και μας έχει καθηλώσει με τους ρόλους του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο όλη μέρα, θα κάνω εμετó»

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Μέμος Μπεγνής: «Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα καλύτερα και πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ