διχάσει-χιλιάδες-χρήστες-του-διαδικτ-106309

Διχάσει χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου: Ελάχιστοι βρίσκουν την σωστή απάντηση σε αυτή τη μαθηματική εξίσωση

Ανάγνωση: 1'

Το παρακάτω τεστ ζαλίζει όλους τους χρήστες του διαδικτύου. Πιστεύετε πως είστε όντως καλοί στα μαθηματικά; Σας αρέσει να λύνετε πράξεις ή και ολόκληρα τεστ, τα οποία έχουν σχέση με αυτά; Τότε, βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο.

Τεστ: Η εξίσωση από τα μαθηματικά που πρέπει να λύσετε

Μπορείτε να λύσετε ακόμη ένα τεστ στο συγκεκριμένο άρθρο. Προσπαθήστε να λύσετε αυτή την Εξίσωση που θα δείτε παρακάτω. Είναι μία εξίσωση, της οποίας το επίπεδο έχει να κάνει παιδιά – μαθητές του Δημοτικού σχολείου. Αυτή η μαθηματική εξίσωση για παιδιά δημοτικού έχει προκαλέσει διχασμό σε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου. Αρχικά έγινε viral στην Ιαπωνία, και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως.

– Είστε έτοιμοι να λύσετε το τεστ; Υπάρχουν δύο παγίδες σε αυτή την εξίσωση: η προτεραιότητα των πράξεων και το κλάσμα. Έτσι λοιπόν, αν βρήκατε απάντηση 9:

– Φαίνεται σωστό, αλλά η σειρά των πράξεων είναι λάθος. Ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση προηγούνται της πρόσθεσης και της αφαίρεσης.

– Αν βρήκατε 1, τότε είναι η σωστή λύση για το τεστ.

– Η διαίρεση και τα κλάσματα στην ουσία είναι οι ίδιες πράξεις. Έτσι, μπορούμε να το δούμε ως εξής: 3/1/3, όπου το κλάσμα αντιστρέφεται και γίνεται: 3*3/1 και η διαίρεση γίνεται πολλαπλασιασμός. Καταφέρατε να βρείτε τη σωστή λύση; Μοιραστείτε αυτό το μαθηματικό πρόβλημα με τους φίλους σας για να τους βάλετε σε σκέψεις!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ελάχιστοι το βρήκαν: Το 97% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει την σωστή λύση. Εσύ μπορείς?

Λίγοι απαντούν σωστά: 81% των ανθρώπων δεν μπορούν να λύσουν αυτή την μαθηματική εξίσωση

Τους “τάπωσε” όλους: Ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου που απέρριψε 1 εκατομμύριο για να ζήσει με 100 ευρώ τον μήνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ