βαλέρια-κορούπη-η-διάσημη-θεία-η-σχέση-64852

Βαλέρια Κορούπη: Η διάσημη θεία, η σχέση με τον γιο της, η κατάθλιψη που την τρόμαξε και ο ρόλος ως..μαγείρισα

Ανάγνωση: 2'

Βαλέρια Κορούπη: Η Eλληνίδα ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη είναι γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα. Η θεία της είναι η Ναταλία Τσαλίκη και έτσι έχει κληρονομήσει το υποκριτικό ταλέντο το οποίο την οδήγησε σε επιτυχημένους ρόλους και εμφανίσεις. Η Βαλέρια Κουρουπή είναι μία γλυκιά παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο και έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή. Είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Νίκο Ξύδη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2002 καια έχουν ακοκτήσει μαζί έναν γιο. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του τον Αύγουστο του 2019.

Η συνέντευξη

Η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξή της μίλησε για τον εαυτό της και αποκάλυψε πτυχές για τον εαυτό της αλλά και τη ζωή της. Εμείς, απομονώσαμε ένα τμήμα όσων είπε αναφορικά με την επιλόχειο κατάθλιψη, τον μονάκριβο γιο της και το αν είναι μια κλασσική μητέρα.

Η Βαλέρια Κουρούπη λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της :

Στο «Λοιπόν» είπε σχετικά: «Δεν πέρασα σοβαρή επιλόχεια κατάθλιψη, την ξεπέρασα μόνη μου, δεν βυθίστηκα στη μελαγχολία. Ήταν μια δύσκολη φάση, αλλά η ανάγκη για επιβίωση και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων με βοήθησαν πολύ».

“Πιστεύω, πως δεν είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, παρά μόνο όσον αφορά το φαγητό!” Η Βαλέρια Κουρούπη αγαπάει πολύ την μαγειρική και θέλει να φροντίζει όσους αγαπάει με ένα καλό γεύμα. Όπως λένε και όλας, το φαγητό μας φέρνει όλους κοντά!

«Μαγειρεύω συνεχώς, έχω όσους αγαπώ πολύ φροντισμένους στο θέμα του φαγητού. Κατά τ’ άλλα, προσπαθώ να είμαι ανοιχτόμυαλη, να θυμάμαι πώς ήμουν εγώ στην εφηβεία, να σέβομαι την προσωπικότητα και τις επιλογές του γιου μου, τον χώρο και τον χρόνο του. Επίσης προσπαθώ από τότε που ήταν πολύ μικρός, να τον εκπαιδεύσω να είναι αυτόνομος κι αυτάρκης, να μπορεί και να θέλει να επιβιώνει χωρίς εμένα, να μη φοβάται, να αγαπάει άνευ όρων. Το μεγάλο μου ελάττωμα είναι πως προσπαθώ να προβλέπω τις ανάγκες του πριν τις εκφράσει. Το κάνω πάντα με τους ανθρώπους που αγαπώ και δουλεύω πάνω σ’ αυτό πολύ, προσπαθώ να το πετάξω .Καταντάει χειριστικό και είναι απλώς αχρείαστο και κουραστικό για όλους μας».

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι μία αγαπημένη ηθοποιός και πολύ στοργική μητέρα. Την γνωρίζουμε όλοι και μας έχει καθηλώσει πολλές φορές με τις ερμηνείες της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άλαλος με την Ναταλία Τσαλίκη ο Γιάννης Μπέζος: «Έφυγα από το σπίτι…»

Νεκρός πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός

Πέθανε ξαφνικά πάνω στη σκηνή γνωστός ηθοποιός – Όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ